Albrechtice – Roztoky 4:1
poločas: 2 : 1

Albrechtice – První jarní domácí zápas muselo albrechtické mužstvo odehrát na UMT Břízky.
Domácí začali hned od prvních minut tlačit soupeře a již ve druhé minutě zahodil šanci Sedlák. V 15. se totéž opakovalo, ale opět z toho nic nebylo. Hned z protiútoku se dobře orientovali hosté a šli do vedení po střele Nýdrleho. „Po rozehrávce jsme měli opět vyloženou šanci, ale Hradecký nezakončil. V 25. minutě jsme se dostali do šance, ale po faulu na Bělohlávka se kopala penalta, kterou Pipek bezpečně proměnil," uvedl k zápasu vedoucí týmu Jiří Krumbholz.
V 35. přišla pěkná akce domácích a po ose Sedlák, Hradecký nebojácně zakončil na 2:1 Štěpnička. Před koncem poločasu měli hosté příležitost vyrovnat, ale domácí brankář Bártl byl zásadně proti. V 54. měli hosté opět vyloženou šanci a opět to byl domácí brankář, který mužstvo podržel. V 60. se rozhodl Koldovský vystřelit na branku, ale bylo to levou nohou a padáčkem překvapil i hostujícího brankáře. Upravil na 3:1. V 72.minutě, po přihrávce od rohového praporku, míč prošel přes tři hráče a Bělohlávkovi nezbylo nic jiného než zakončit na konečných 4:1 pro domácí. Pochvalu si zaslouží oba brankáři,kteří zabránili na obou stranách aby skóre bylo jiné.
Albrechtice: Bártl, Koldovský, Štěpnička, Sedlák, Šimek, Sedlák M., Bělohlávek, Kulhánek, Hradecký, Pipek, Prokop, Zelinka, Honzák, Rydval, Vávra (db)