Albrechtice - Bělá 4 : 4 (3:0)

V 16.minutě střelu M.Sedláka vytlačil brankář na roh.Ve 30.minutě poslal pěkný centr Bělina na Hradeckého, ale jeho střela šla těsně nad branku. V 31.minutě se konečně dostali ke střele hosté, ale pozorný Žanta ji zlikvidoval.Ve 34., po odražené střele, se k míči dostal Vávra a z 25 metrů po zemi překonal brankáře a domácí vedli 2:0. Ve 36. měli velkou šanci hosté, ale těsně minuli branku. O minutu později měl velkou šanci Hradecký, ale střela šla jen do brankáře.V téže minutě, po úniku Štěpničky a přehození brankáře, míč skončil pouze na břevně.

Pak přišla 41. minuta, kdy po ose Štěpnička a Jakub Sedlák, který zakončil střelou na 3:0 pro domácí.

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako vyměnění, začali nakopávat míče do vápna, kde dělali potíže domácí obraně.V 54.minutě, po rohovém kopu, Pavlata hlavou snížil na 3:1. „V 63., po chybě naší obrany, opět Pavlata dorazil míč do naší branky na 3:2. A v 69., po krásné střele Marek Sedlák nastřelil pouze tyč,“ popsal několik rozhodujících minut vedoucí týmu Albrechtic Jiří Krumbholz.

V 70.min.vystřelil domácí Pipek a trefil opět tyč. Ale dostal se k odraženému míči a zvýšil na 4:2 pro domácí. Hosté stále tlačili, v 73. minutě se jim Beranem podařilo snížit na 4:3.V samém závěru utkání se hostům dvě minuty před koncem podařilo po autu vyrovnat Pavlatou na konečných 4:4. „Byla škoda, že jsme dobře rozehrané utkání nedovedli dovézt k vítězství. A hostující fanoušci nezahanbili své mužstvo a byli po celé utkání slyšet,“ dodal k zápasu Jiří Krumbholz a připomněl, že v neděli 22.10. od 15.30 čeká Albrechtické derby se Smržovkou.

Albrechtice: Žanta - Vávra, Bělina, Koldovský, Kulhánek - Sedlák M., Pipek, Sedlák J. Štěpnička - Honzák, Hradecký (63. Šíma)
ŽK: 1:2. Diváků: 111