– Do Břízek dorazil soupeř z Pěnčína u Liberce. Je to soupeř, který na třetím místě ztrácel dva body na Jiskru B a v posledním utkání jí uštědřil „bůra".
„Je to tým plný bývalých hráčů Turnova nebo Sedmihorek, a tak se čekal velmi těžký, ale fotbalový, zápas," okomentoval soupeře Miroslav Braniš, trenér Mšena. Pokud by domácí prohráli, spadli by až na třetí místo tabulky. A to nechtěli připustit.
Jiskra Mšeno B – TJ Sokol Pěnčín 4:0(2:0)
Od začátku se hrálo zajímavé a velmi pohledné utkání se šancemi na obou stranách. Bylo se na co dívat. Do 25. minuty se urodilo na obou stranách několik náznaků šancí, ale žádná nebyla vyložená. V 25. kopali domácí roh, ten však skončil brejkem hostí, který na poslední chvíli hasil Hrnčíř. Vybojoval míč,přihrál Rozkovcovi a ten vyslal kolmicí zapomenutého stopera Krámského do samostatného úniku. Kramský se nemýlil, 1:0 pro Jiskru B. Hned za čtyři minuty rozehrával Čížek roh a na malém vápně našel nikým nehlídaného Hartmana, který z voleje trefil šibenici Semenského branky. Poté ještě běžel sám na branku hostí Rozkovec ,ale trefil pouze vedle. Výsledkem 2:0 skončil i první poločas.
Do druhého nastoupil Pěnčín s cílem skórovat a zatlačil domácí do defenzívy. Dvakrát musel velmi dobře zasáhnout Braniš v brance domácích, jednou ho zastoupilo břevno.V 70. byl po druhé žluté vyloučen Škvor, a tak ho musel zastoupit na tomto postu netradičně Bém, který vystřídal Veselouše. Hosté se snažili, ale až na neuznaný gól po rohu, se na žádnou další šanci nezmohli.To Jiskra měla vyloženou příležitost, když od půlky protančil okolo několika hráčů Rozkovec, ale po kličce gólmanovi hostí mu míč utekl až za čáru. V 81. minutě se prosadil gólově Čížek a rozhodl tak o tom, že tři body zůstanou doma. Poslední gól opět vstřelil Čížek, když mu nezištně přihrál Mrkvička. Domácí tak získali velmi důležité tři body a stále tak živí naději na první místo.
Trenér Mšena Miroslav Braniš řekl: „Znám sílu soupeře, a tak jsem měl z tohoto utkání respekt. Kluci ale dokázali, že ne nadarmo jsou druzí v tabulce. Pomohli nám opět kluci z áčka, ktrerým musím poděkovat. Většina z nich hrála včera 90.minut, ale musím smeknout úplně před celým týmem. Bojovali všichni a bylo vidět, že jdou cílevědomě za třemi body. Myslím si, že diváci viděli velmi dobré utkání a já doufám, že jim uděláme radost i příští týden, kdy hostíme Holany.To je naše poslední domácí utkání. Pokud zvítězíme, tak nás 24.6. čeká boj o první místo s Jenišovicemi, a to by bylo krásné vyvrcholení sezóny.

Branky:Čížek 2,Krámský a Hartman.

Sestava:Braniš ml.,Škvor,Krámský,Hýř,Hrnčíř,Pešat,Rozkovec,Bradel,Hartman,Veselouš a Čížek.Střídali:Mrkvička a Bém.