Po prohře se Skalicí a v Bílém Kostele potřeboval Brod v krajském fotbalovém přeboru už konečně zase bodovat. Úkol to byl těžký, protože do Brodu přijel Hrádek, kterému se na podzim velmi daří.

Brod začal zápas z pozorné obrany a nechal soupeře kombinovat. A tak se na hřišti toho moc nedělo. Až přišla 23. minuta, kdy byl faulován hostujícím brankářem Picek. A domácí měli výhodu pokutového kopu. Šimek ale penaltu neproměnil, když brankář Hrádku vyrazil střelu na tyč.

Ve 31. minutě chyboval při rozehrávce Šilhán, který namazal hostům do šance. Navíc se snadno nechal obejít i Kovář a hosté si s gólovou šancí poradili dokonale. Opaření domácí hráči se do poločasu již nedokázali vzpamatovat. Ve druhém poločase měl Brod převahu, ale koncovka domácí tým opakovaně zrazovala. V 51. minutě Kovář v tutovce přestřelil snad ze čtyř metrů. Vyrovnání měl na kopačce i Maňkoš, ale hostující brankář byl nepřekonatelný.

A tak trápení Brodu potvrdila druhá branka Hrádku v 80. minutě, kdy Brod měl výhodu rohového kopu. Jenže to výhoda nebyla a přišel samostatný brejk na Kopala, kterému udělal hostující hráč kličku a do prázdné branky zvýšil na 0:2. Pak ještě Brod nastřelil břevno, ale na nepříznivém výsledku se již nic nezměnilo.

Sestava Brodu: Kopal, Aubrecht, Šilhán Kovář (82.min. Štastný), Kotlár, Picek, Šimek, Maryško, Maňkoš (75. Salaba), Holeček, Šefr M. (62. Kučera).

Rozhodčí: Trejbal. ŽK: 0:2 Diváků: 87.