Nepřesvědčivý výkon ze Sedmihorek chtěl brodský tým napravit proti předposlednímu mužstvu krajského přeboru.

FK Železný Brod – Slovan Frýdlant 4:3 (0:2)
Frýdlant ale na jaře hraje výrazně lépe než na podzim a i v Brodě nehrál špatně. Hosty dostal na koně vlastní gól z 5. minuty, kdy se parádně do vlastní sítě trefil Král 0:1. Inkasovaná branka s Brodem otřásla a v prvním poločase nehrál dobře.
„Ve hře bylo opět mnoho nepřesností a málo pohybu. Ale šance na vyrovnání jsme měli," řekl za tým Brodu vedoucí mužstva Jaroslav Kletečka.
MAKULA BYL NEJBLÍŽ
Nejblíž k vyrovnání byl Makula, když jeho střelu k tyči vykopl obránce Frýdlantu na brankové čáře.
V nastavení přišla druhá rána pro domácí, když se prosadil Suk 0:2.
Do druhého poločasu Brod vystřídal a udělal pět změn v rozestavení. Ty se projevily okamžitě. Ve 46. minutě byl faulován Kysela, jenže penaltu Maryško vysoko přestřelil. Brodského srdcaře tento moment nepoložil a zahozenou penaltu chtěl o to více napravit, což se mu během chvíle podařilo.
Pro Brod přišla báječná pětiminutovka, ve které domácí otočili skóre na svoji stranu, na 3:2. Hosté v 62., po další chybě brodské obrany, vyrovnali na 3:3. V 71. napravil vlastní gól Král. Našel Kotlára, který pasem za obranu našel Havla a ten využil špatného výběhu hostujícího brankáře a nezadržitelně dal na 4:3. Další gól již nepřišel. A tak Brod opět doma zvítězil.
Sestava: Kopal, Král, Kysela, Makula, Aubrecht, Picek, Havrda, Šilhán, Maryško, Kotlár T., Havel, Musílek, Kotlár M., Šefr. Branky: 54. Maryško, 57. Šefr, 59. Kysela, 71. Have