Jablonec n. N. - V utkání I. A třídy zajíždělo béčko Velkých Hamrů na hřiště soupeře. O místní hrací ploše je známé, že je "tak trochu do kopce", takže si na ni museli hosté zvyknout. Trenér Hamrovských David Kříž utkání zhodnotil slovy: "Přehráli nás. Byli lepší, nastoupili na nás a my jsme se s tím hned nedokázali srovnat. Domácí hráli dobře a zaslouženě vyhráli. Tlačili nás, dostali jsme dva góly a za stavu 0:0 ještě nedaly Rynoltice penaltu. Ale gólů jsme mohli, bohužel, tentokrát dostat i víc."

Trenér hostů ale potvrdil, že druhý poločas už byl pro jeho tým o poznání lepší, ovšem ke změně skóre nedošlo. "Začali jsme hrát, ale zase jsme dostali dva góly. Až po rohovém kopu jsme snížili, ale šance jsme neměli už žádné, domácí si výsledek pohlídali. Teď hrajeme třikrát doma. V neděli, ve středu odložený zápas s Rovenskem a pak zase v neděli," připomenul plán dalších utkání David Kříž.

Sestava V. Hamrů B: Průcha,  Horna, Kobr, Kříž, Prousek, Zajíček, Vít, Štětkář, Matzelt, Jiřikovský, Fišer, Linka, Dorničák.

Branka Hamrů: Horna. Rozhodčí: Mařatka. Diváků: 70. ŽK: 1:3.