Zápas začal šancemi na obou stranách. Ve 2. minutě Gebert vypálil prudkou ránu pod břevno, gólman Jehlička míč však odrazil na roh. Po něm hosté podnikli svou první akci k domácí brance a míč skončil na její tyči.

Pak se děj zápasu odehrával víceméně mezi vápny. Až v 18. minutě po rohu Barcucha Vaněček hlavou branku minul. V 26. minutě měl blíže k míči Štemberk než vybíhající brankář hostí a Štemberk mezi jeho nohama poslal míč do sítě. Ve 41. minutě skvělou bombu z voleje Šulce stejně skvěle zlikvidoval Jehlička.

Po obrátce byl Jablonec aktivnější. Nejprve nevyužil hlavou šanci Karásek a ve 49. minutě po centru Vaníčka z levé strany Šulc rovněž hlavou minul. Hosté vyrovnali v 52. minutě, když obloukem z pravé strany poslal míč do domácí sítě Marek Langr.

Jablonečtí se ale do soupeře pustili a natlačili se na jeho polovinu, ale měli zase smůlu v koncovce a Hradečtí naopak štěstí v likvidaci akcí soupeře. Přesto gól Jablonec dát mohl. V 64. minutě Štemberk brankáře překonal, ale míč skončil těsně vedle pravé tyče mimo. V 77. minutě Barcuch z trestného kopu před vápnem přestřelil. Další možnost na brankové čáře zlikvidoval místo brankáře jeho spoluhráč. Soupeři se tedy rozešli smírně, a to po pěkném, rušném a dramatickém boji zásluhou obou týmů.

Baumit Jablonec - H. Králové 1:1 (1:0)
Branky: 26. Štemberk 52. Langr M. Rozhodčí: Moník, ŽK: 1:1. Jablonec: Krásný Hošek, Karásek, Vaněček, Kozel Gebert (72.Hájek), Barcuch Šulc, Vodička (59.Kroupa), Vaníček Štemberk.

Autor: Pavel Bursa