Kořenov - Janov 2:2 (0:1)

Diváci sice viděli první branku již v desáté minutě zápasu, když se prosadil hostující Suchánek, ale to bylo tak vše, co mohlo publikum zahřát u srdce. Oba celky předváděly v prvním dějství nezáživný fotbal, ale domácí mohli kontrovat gólem, jenže při vypracovaných šancích narazili na odpor dobře hrající obrany Janova. Hosté pak ještě přidali druhou branku a vypadalo to na další výhru Janova. Kořenov se však přeci jen dočkal a dvěma góly Doležala se zrodila remíza, která se vzhledem k průběhu zápasu jeví jako zasloužená.

Branky: 75. a 82. Doležal - 10. Suchánek, 71. Majer. Rozhodčí: M. Šoun, ŽK: 1:1. Diváků: 80. Kořenov: Just - Posejpal, Klinger, Šebek, Krejčík - Vrána (36. Strnádek), Malec, Doležal, Kohút - Šnýdl, Kovačík. Janov: Ducháček - Puchrík, Zámečník, Martínek, Huk - Zima, Majer, Suchánek, Kocourek - Bleha, Kovalda.

Albrechtice - Pěnčín B 1:2 (0:0)

Po dvou porážkách si domácí mužstvo nedělalo nějakou naději, že by snad mělo uspět proti vedoucímu mužstvu okresního přeboru. Zápas se hrál velmi opatrný na obou stranách, i když chvílemi bylo znát, že hosté nechtějí nechat výhodu domácímu mužstvu. V první půli si tak celky vytvořily tři šance, ale nebylo z toho nic. Ve druhé půli po malé dešťové přeháňce se hned osmělili hosté a po rohovém kopu s přehledem hlavičkou pod břevno šli do vedení. Pak ale měli také domácí hráči několik příležitostí dát branku, ale brankář hostí byl proti. Pak přišla černá chvilka domácího brankáře Brože, kdy hosté z nouze odkopli míč na branku domácích a brankář si chtěl míč zastavit nohou, ten mu podklouzl po kopačkou a překvapivě skončil v brance. Domácí poté vyvinuli tlak a podařilo se jim přesnou střelou k tyči snížit na rozdíl jedné branky. Hosté se dokázali v posledních deseti minutách ubránit náporu domácích, ale ne jen svou zásluhou si odvezli cenné vítězství. Utkání s přehledem řídil rozhodčí Nagy.

Branky: 78. J. Sedlák - 47. a 65. Pumrle. Rozhodčí: Nagy, ŽK: 1:0. Diváků: 90. Albrechtice: Brož - Jelínek, L. Koldovský, Bártl, Prokop (77. Pipek) - Vávra, J. Sedlák, Trdla, Věříš (73. V. Koldovský) - Milichovský, Verner. Pěnčín: Bukvic - Jiskra, Mastník, Sobotík, Matúška - Pleštil, Pumrle, Lang, Šupík (82. Bugár) - Hájek, Šikola.

Josefův Důl - Rychnov A 1:7 (1:2)

Domácí fotbalisté se opět bodů nedočkali. Průběh zápasu však hodně připomínal i předchozí duely, kdy měl Josefův Důl slušný vstup do zápasu a vytvořil si několik šancí. V 19. minutě šli domácí dokonce do vedení Čapkem, ale další šance zůstaly nevyužity. Hosté tak do poločasu průběžné skóre otočili a ve druhém dějství již Rychnov hru ovládl, zejména v posledních pětadvaceti minutách. To skóroval Rychnov hned pětkrát a pečetil zasloužené vítězství výsledkem 7:1. Josefův Důl tak nadále čeká na první body v této sezoně.

Branky: 19. Čapek - 43. a 73. Pfeifer, 65. a 90. Jindra, 82. a 83. Plaček, 27. Janků. Rozhodčí: Mikula, ŽK: 3:0, ČK: 84. Jurák (JD). Diváků: 60. Josefův Důl. Német - Bobysud, Volek, Řeháček, Vrňák - Čvirk, Bělohradský, Jurák, Efenberk (46. Mladonický) - Oberhofner, Čapek (46. Augsten). Rychnov: Lumnitzer - David, Nosek, Procházka, Mahdal - Pfeifer, Krastev (68. Mareš), Kubát, Janků - Ptáček, Jindra.

Smržovka - Tanvald 4:1 (2:1)

Za docela hezkého počasí a solidní divácké kulisy se hrálo městské derby mezi Smržovkou a Tanvaldem. Od začátku utkání měli domácí hráči mírnou převahu, kterou proměnili hned na začátku utkání ve dvě branky, ale hned na to hosté snížili po chybě domácí obrany. Od této chvíle měli tanvaldští několik šancí na vyrovnání, ale do poločasu se jim to nepovedlo. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a utkání se přelévalo z jedné strany na druhou. Hosté se snažili vyrovnat a domácí rozhodnout o své výhře, a to si jim povedlo dvěma góly až na konci utkání do otevřené obrany hostů. Bouřlivé oslavy domácích příznivců a hráčů byly slyšet až na Krojčenk v Lučanech nad Nisou.

Branky: 9. a 89. Skála, 14. a 86. Hrabánek - 16. Borski. Rozhodčí: P. Linhart, ŽK: 0:1. Diváků: 120. Smržovka: Čermák - Beránek, Patočka, Sucharda, Skála - L. Brož, Štěpánek, Hrabánek, A. Brož - Z. Picka (34. Novák (72. Sekanina)), Červenka (52. Jelínek). Tanvald: Koželuh - Borski, Kuch, Ducháček, Kadlic, Gombala, Kristek, Svoboda, Prusík (68. Sklenička), Lorenc (76. Pokorný).

Držkov B - Hodkovice 2:4 (1:2)

Čambuzáci z Hodkovic pokračují ve své jarní krasojízdě a připsali si další tři body. Tentokrát na půdě Držkova B brali tři body za výhru 4:2. Jenže do vedení se dostali domácí fotbalisté, když nařízenou penaltu proměnil v 16. minutě Fišer. Pak se ale dočkali také hosté, když nejprve v 21. minutě Bolard vyrovnal a o deset minut později otočil skóre svým gólem Bendák. Po změně stran se hrálo vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách, hodkovičtí však doplatili na koncovku a v 70. minutě vrátil Držkovu naději na bodový zisk Hruška. Jenže radost trvala jen dvě minuty, protože vedení Hodkovicím vrátil Matějka. Definitivní podobu výsledku udělal V. Pánek v 76. minutě, když dával na 4:1 pro Hodkovice.

Branky: 16. Fišer z pen., 70. Hruška - 21. Bolard, 31. Bendák, 72. Matějka, 76. V. Pánek. Rozhodčí: Kořínek, ŽK: 3:1. Diváků: 50. Držkov: Mrkvička - Somr, Hruška, Kadeřábek, Berka, Pe. Prousek, Batěk (46. Mätzelt), Šebek, Vrbata (79. Kořínek), J. Machula, Fišer (46. V. Machula). Hodkovice: Kvapil - Kraus, Bouška, Vojtíšek, M. Košek (46. D. Košek), Bendák, Pánek, Matějka, Pekař, Mariňák (50. Škopan), Bolard (80. Nevyhoštěný).

Kokonín B - Jenišovice B 4:5 (3:2)

Domácím fotbalistům perfektně vyšel vstup do utkání a svého soupeře zatlačili na jeho polovinu. Z této aktivity také vzešly úvodní branky zápasu. V 5. minutě mířil přesně po pěkné akci Toriška a o minutu později přidal druhý gól Kokonína krásným lobem Winkler. V těchto chvílích byli hosté na ručník. Aby toho nebylo málo, tak již na 3:0 dával po čtvrt hodině hry Šourek. Jenže pak se Kokonín ze hřiště pomalu vytrácel, chyběl důraz a nasazení, čehož zkušení hosté využili. V 38. minutě snížil Skalický a minutu před poločasem snížil na rozdíl jedné branky Imlauf. Po změně stran hosté ještě více zabrali a v 60. minutě vyrovnal svou druhou brankou Skalický. Domácím chyběl pohyb a v 75. minutě Schmidt otočil vývoj zápasu na stranu Jenišovic. Naději na bod získal Kokonín v 80. minutě, kdy Štryncl proměnil penaltu. S tím se ale Jenišovice nesmířily a pět minut před koncem rozhodl o výhře hostů svou brankou střídající Vlasák.

Branky: 5. Toriška, 6. Winkler, 15. Šourek, 80. Štryncl z pen. - 38. a 60. Skalický, 44. Imlauf, 75. Schmidt, 85. Vlasák. Rozhodčí: J. Pánek, bez karet. Diváků: 50. Kokonín: T. Paldus - Holler, Malý, Gut, Urbánek (70. Kunze) - Winkler, Svoboda, Pánek, R. Šilhán - Toriška (55. P. Štryncl), Šourek. Bočok - J. Strnad, Obršlík, Schmidt, Vodháněl, Kočí, Rosenbaum, Kalousek, S. Strnad, Imlauf, Skalický (střídali: Resl, Vlasák, Svoboda).