Prvenství získal Standa Tecl, a to s velkým náskokem. Na začátku zimní přípravy odtajnili organizátoři ankety nejprve první část výsledků, ve kterém uvedli umístění od 4. místa níž. Na jednom z tréninků pak oznámili hráčům konečné pořadí nejlepší trojky. Nejlepší trio ještě vylosovalo tři výherce z řad permanentkářů, kteří se do hlasování zapojili. Na výherce čeká šála a dres jabloneckého klubu.

Výsledky: 1. Stanislav Tecl, 262 b., 2. Vlastimil Hrubý, 193 b., 3. Vojtěch Kubista, 181 b. Korunovace vítěze bude na Střelnici před zápasem se Spartou.

Opora FK, Pernica, zůstává

„V Jablonci jsem spokojený a chci tady dál pokračovat. Po zranění se cítím dobře a v kabině je teď super atmosféra," okomentoval prodloužení smlouvy v týmu FK Jablonec Luděk Pernica. Chtěl mít pro jarní část sezóny klid na fotbal, a proto se rozhodl už nyní smlouvu prodloužit. Brněnský odchovanec působí na Střelnici od léta 2014 a tříletý kontrakt mu měl vypršet letos v létě. Až do zranění v půlce minulého podzimu patřil mezi jasné stálice a opory.