Albrechtice - Jablonec nad Jizerou 1 : 1 (0 : 0)

Albrechtice - Důležité utkání o 6.místo se hrálo v Albrechticích. Domácí hráli, ve snaze odpoutat se od Jablonce, který je v tabulce jeden bod za nimi. Utkání se vyvíjelo opatrně na obou stranách, ale první šanci měli ve 38. minutě hosté po chybě domácího brankář,vale střela šla těsně vedle branky.

Ve 40. minutě měli velkou šanci Albrechtičtí, ale Bělohlávek špatně zakončil. Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí, když v 53. minutě pronikl do vápna Bělohlávek. Byl faulován a z nařízené penalty Pipek poslal domácí do vedení.

V 61. minutě měl obrovskou šanci Jakub Sedlák, ale střela šla mimo. V 66. minutě opět domácí zahrozili, ale pěknou střelu Pipka zlikvidoval hostující brankář. Další šance domácích přišla v 77. minutě, kdy po rohu Honzák nastřelil břevno. "Pak přišel rychlý protiútok hostů, kdy jsme se nestačili vrátit a v 78. minutě Vrána Jan srovnal skóre na 1:1. Závěr utkání byl v kompetenci hlavního rozhodčího Šůmy, který uděloval dost karet. Utkání přihlíželo 100 diváků.

Sestava Albrechtic: Vávra, Bělina, Štěpnička, Sedlák, Honzák, Kulhánek, Koldovský, Pipek, Hradecký, Bělohlávek, Sedlák, Šimek, Bártl, Zelinka, Svobota

ŽK: 5 : 2 ČK: 0 : 1

Branka domácích: 53. Pipek