Do Mšena, které je na posledním místě, přijel horký favorit z opačného pólu tabulky krajského přeboru, Chrastava, která má jediný cíl, divizi.

Že nemusí být postavení v tabulce tím hlavním kritériem pro zisk tří bodů, se přesvědčily víc jak dvě stovky diváků během zápasu. Domácí tým nevstoupil do utkání zrovna šťastně a už ve 14. minutě prohrával 0:1, kdy trestný kop Štajnera skvěle vyrazil Kobachidze. Ale následný špatný odkop domácích zachytili hosté a po rychlém centru na zadní se prosadil Beneš. Ve 20.minutě mohl skóre srovnat Kulhánek, který po přistrčení Jirouškem šel do souboje s hostujícím bekem. Toho skvěle vymotal, ale už se nedokázal prosadit přes brankáře.

A bylo ještě hůř

A tak o šest minut později bylo pro domácí ještě hůř, kdy volného prostoru ve hře domácích využili hosté a druhou branku vsítil Kouba, který z blízka prostřelil Kobachidzeho. V tuto chvíli by na Mšeno nevsadil nikdo z přítomných diváků. Všichni očekávali, že bude pokračovat kanonáda hostů. Domácí však v této sestavě mají tým, který umí. A to ukázali všem přítomným po celý zbytek zápasu. Skvělou akci Mšena ve 33. minutě zastavili hosté jen pomocí faulu v pokutovém území. Následnou penaltu s přehledem proměnil Heinrich.

Vyrovnat mohl ve 38. minutě Kulhánek. Největší šanci zápasu však zazdil po prudké přihrávce Mrklase Bém, kdy z bezprostřední blízkosti před prázdnou brankou špatně trefil míč. Celý druhý poločas se hrál v režii domácích, kteří byli výrazně lepším týmem, ale na bod či body to, bohužel, pro domácí nestačilo. Největší šanci měl v 57. minutě Jiroušek. Ten však neměl po svém padesátimetrovém sólu sílu na lepší zakončení. Řada dalších nadějných příležitostí zůstala nevyužitá, a tak body odjely do Chrastavy. Trenér Mšena Vladimír Mařas uvedl:" Prohráli jsme, ale na rozdíl od minulých zápasů jinak. Tohle byl výkon, který měl velmi slušné parametry. Litovat můžeme neproměněných šancí.

Branky: 14. Beneš, 26. Kouba, 33. Heinrich z penalty, ŽK: 1:2, ČK: 0:1 87. Uzel. Rozhodčí: Horáček, Diváků: 250.

Sestava: Kobachidze - Moravec, Heinrich, Macháček, Bém Švorc, Jiroušek, Vejprava, Štětkář (72. Novotný) Mrklas, Kulhánek (89 Daniel).