TJ Desná – FK Jiskra Mšeno B 4:0 (2:0)

Základ k výhře položili už v prvním poločase, kdy podali výborný výkon a lze říct, že to byl nejlepší poločas sezony ze strany Desné. Přehrávali soupeře ve všech směrech a vedení mohlo být ještě vyšší než jen dvoubrankové. V první půli zápasu otevřel skóre v 16. minutě na 1:0 V. Kořínek. Karel zatáhl míč po levé lajně, na jeho centr si právě Kořínek naběhl a nedal přesnou hlavičkou gólmanovi šanci.

PIVNIČKA JAKO MAZÁK

Další gólová šance přišla ve 33. minutě a na ukazateli se objevilo 2:0. To Kopal vybojoval na středu hřiště balon, po narážečce s V. Kořínkem postupoval na branku, nahrál lépe postavenému Pivničkovi, který mazácky dopravil balon do sítě.
Ve druhém poločase měly oba mančafty na svých kopačkách další gólové šance. Úvod druhé půle byl již vyrovnaný, postupně však měli více ze hry hosté. Ale žádnou ze šancí se jim proměnit nepodařilo. Závěr utkání byl opět v režii desenského mužstva.

ŠLO TO ALE TĚSNĚ NAD

„V 55. minutě se Švorc uvolnil v našem vápně, ale střela minula těsně tyč. V 57. Brožova střela z hranice velkého vápna mířila nad naší branku,“ popsal další okamžiky vedoucí týmu Desné Petr Kopal. V 77. minutě Karel centroval do vápna, střela Kopala nebyla přesná, trefil gólmana. Za minutu na to Brožovu střelu vytěsnil Doubek na roh a Desnou po střele Krámského zachránila tyčka vlastní branky.

PAK DALI ČTVRTÝ GÓL

V 80. minutě se zrodil další gól. Skrutek uvolnil V. Kořínka, ten se prosadil přes bránící hráče. Kličku udělal i brankáři a pohodlně pak už skóroval. Za dalších sedm minut se výsledek utkání zastavil na 4:0. Mido hlavou uvolnil V. Kořínka. A ten krkolomně dopravil míč do sítě a předvedl tak divákům poslední gól, kterým také završil svůj parádní hattrick.

Za Desnou nastoupili: Doubek, Kovář, Skrutek, P. Kořínek, Ježek, Kopal, Sekanina, Pfeifer, Karel, V. Kořínek. Pivnička, Mohamed Saad, Nguyen Khac Viet. Šindelář.
Za tým Mšena hráli: Potůček, Škvor, Pešat, Regenermel, Samko, Novotný, Brož, Švorc, Flek, Mrklas, Krámský, Dresler, Bradel, Filip.
Rozhodčí: Švec, ŽK: 1:3, ČK: 60. Samko (Mšeno B). Diváků: 110.