Harrachov – Albrechtice 3:2 (1:1)

Začátek se jim, jako vždy, nedařil a ve 20. minutě, po chybné rozehrávce, šli domácí do vedení po brance Kyncla. Už ve 14. měl ale velkou šanci hostující Bělohlávek, ovšem opět nedal. Ve 34. srovnal týž hráč na 1:1. „Ve 44. minutě jsme měli šanci přímého kopu, který domácí brankář Zelinkovi nádherně vyrazil. Tímto výsledkem také skončila první půle,“ uvedl vedoucí týmu hostů Jiří Krumbholz.

V druhé půli se hrálo na obou stranách klidněji. Až přišla 52. minuta, kdy po centru z pravé strany se k odraženému míči dostal David a domácí šli opět do vedení. A byl to zase Harrachov, který se dostal skóroval, když sám zakončil akci Ježek na 3:1. V 63., po centru Štěpničky, měl velkou šanci Kulhánek, ale těsně minul branku. V 68., po pěkné akci Bělohlávka, s přehledem zakončil Jakub Sedlák na 3:2. V 73. měli opět šanci skórovat Harrachovští, ale Žanta byl dvakrát proti. V 88. minutě měli gól na kopačkách opět domácí, ale nastřelili pouze tyč. „Děkujeme fanouškům, kteří nám jezdí v hojném počtu fandit,“ zdůraznil Jiří Krumbholz.

Harrachov: Uhlíř – Horáček, Barbořák, Kočib, Bergmann – Medal, Kyncl(76.Vokál), Ježek (89.Rosu), David – Jiroutek, Vašíček. Albrechtice: Žanta – Vávra, Zelinka, Hradecký, Svoboda – Pipek, Sedlák J., Sedlák M., Kulhánek, Štěpnička – Bělohlávek.