Košťálov/Libštát – Lučany 1:5 (1:4)

Postupem času hosté převzali otěže zápasu a ujali se vedení v 15. minutě po křižné střele Purma. Ve 25. minutě bylo srovnáno, kdy po odraženém balónu střílel domácí Kosina a srovnal na 1:1. Ve 28. minutě střílel tvrdě Pavelka, domácí gólman vyrazil a hostující Kohout uklidil balón do sítě. Ve 35. minutě šli domácí do deseti po dvou ostrých faulech domácího Macha. Hosté i nadále útočili a ve 40 minutě opět Purm po vyslání Berndtem skóroval a zase křižnou střelou. Ve 43 minutě, po centru Berndta, ve skluzu Röschl zavěsil na poločasových 4:1 pro hosty.

Druhý poločas již moc fotbalové krásy nepředvedl. Hosté se spokojili s vedením, a tak se do šancí dostali i domácí. Dvakrát trefili tyč lučanské brány. Trest pro Libštát pak přišel v 60. minutě, kdy Purm završil hattrick a konečný stav tak skončil 5:1 pro hosty.

Hodnocení:
„Jeli jsme do Libštátu bez stoperské trojice. Nicméně nová obrana vše zvládla na výbornou. Aby jsme se udrželi v kontaktu s vedoucími týmy, tak jsme potřebovali bodovat. Za výkon především v prvním poločase jsme si vyhrát zasloužili. Kluky musím pochválit. Všechny řady včetně gólmana zahrály výborně. Vyrovnali jsme se tvrdou a jednoduchou hrou soupeře. Kombinovali jsme a nastříleli krásné góly. Jsme spokojení s přístupem a výkonem všech hráčů,“ řekl po utkání trenér lučanského mužstva Jakub Chroustovský.

Sestava Lučan: Sobotík, Vokatý, Purm, Berndt, Hušek, Röschl, Koudelka, Procházka, Kohout, Bukvic, Pavelka, Patočka, Nesvadba, Chroustovský
Branky Lučan: 15., 40., 60. Purm, 28. Kohout, 43. Röschl
ŽK: 3:2. ČK: 1:. Diváků: 100. Rozhodčí: Blatník.