Tanvald - Držkov B 3:1 (1:1)

Tanvald vstoupil do utkání výborně, hned v 1. minutě se po rohu trefil Prusík. Držkov se z rychle obdrženého gólu oklepal, když v 15. minutě vyrovnal Mrkvička. To bylo z pohledu fotbalového diváka v prvním poločase bohužel vše. Druhý poločas začal tlakem domácích, ti však ne a ne proměnit své šance, a že jich bylo. Postupně tváří v tvář brankáři neuspěli Borski, Bajzik a Svoboda. Vedení na domácí stranu tak znovu vrátil až v 65. minutě Kristek, který opět skóroval z dobře zahraného rohového kopu. Pojistku domácích přidal o několik minut později střídající Uhlíř, který si zkušeně poradil osamocen před brankářem. Tlak hostí nepřišel, a tak všechny body zůstávají doma v Tanvaldu.

Branky: 1. Prusík, 65. Kristek, 72. Uhlíř - 15. Mrkvička. Rozhodčí: Čuřík, ŽK: 1:0. Diváků: 100. Tanvald: Hulap - Blažek, Borski, Gombala, Svoboda (75. Ducháček) - Prusík, Trmal, Lorenc (62. Duštíra), Bajzik (56. Uhlíř) - Šedivý, Kristek. Držkov: Bouda - Nikodým, Brychta, Prousek, Berka - Mrkvička (65. Polman), Linhart, Machačka (46. Štěpán), Novotný - Trojan, Stumer.

Zásada B - Kokonín B 5:3 (3:0)

Obě mužstva začala ofenzivně a vytvořila si několik slibných šancí. Úspěšnější byli domácí, když po nepovedeném pasu z levé strany, který nakonec skončil na břevně hostující branky, dorážkou vyřešil situaci dobře hrající důrazný Štryncl, který z bezprostřední blízkosti osamocen hlavou vsítil první branku v utkání. Druhý gól domácích byl vstřelen vlastním hráčem hostí po centru z pravé strany, když dobíhajícího útočníka Zásady Supernáta se snažil obránce hostí pokrýt, ale srazil si míč do vlastní branky. Před poločasem se Zásadským podařilo ještě jednou skórovat již na 3:0, a to opět útočně naladěným Štrynclem. Do druhého poločasu se kokonínské mužstvo snažilo střídáním posílit zejména střed zálohy, což se jim částečně podařilo. Jenže to byla Zásada, která se prosadila Štrynclem po pěti minutách, a autor branky dovršil hattrick. Hosté si pak vytvořili tlak a nejprve snížil na 4:1 v 53. minutě Šilhán a v 75. minutě Gut na 4:2. Kokonínští otevřeli hru, čehož využili domácí. Po několika neúspěšných brejkových útočných akcích Zásady dostal opět Štryncl do ulice od levého beka parádní přihrávku, prošel mezi obránci hostí a mezi nohama z bezprostřední blízkosti prostřelil vyběhnuvšího brankáře hostí, ten ještě stačil reflexivně zareagovat a vytěsnil míč do levé strany, Štryncl míč doběhl a do odkryté branky skóroval na 5:2 pro mužstvo Zásady. Ani za tohoto stavu hosté nerezignovali, vytvořili si několik dalších šancí, které však domácí obrana a dobře chytající domácí brankář Soukup zlikvidovali. Přesto se ještě jednou skóre změnilo a to, když v 90. minutě střílel ze střední vzdálenosti hostující Šilhán, domácí brankář střelu bravurně chytil, ale pak zbytečně po manipulaci s míčem si ho sám srazil do vlastní sítě.

Branky: 23., 42., 50. a 79. Štryncl, 33. vlastní - 53. a 90. Šilhán J., 75. Gut. Rozhodčí: Mikula, ŽK: 1:2. Diváků: 50. Zásada: Soukup - Varga, Princ, Čurda, Růžička - Šebesta (71. Vávra), Neumann (46. Boudík), Kalous, Lhota - Štryncl, Supernát (52. Szatmari). Kokonín: Penz - Malý st., Holler, Gut, Jabálek - Malý ml. (46. Svoboda), Kunze (46. Berndt), Šilhán J., Mrklas - Šilhán M., Šourek (75. Strnad).

Kořenov - Jenišovice B 1:3 (0:1)

Favoritem utkání byli vzhledem k postavení v tabulce domácí hráči, ale byli to hosté, kteří se jako první dostali do vedení. V 10. minutě se prosadil útočník A-týmu Vavřich. To asi nikdo z domácích nečekal, ale přesto se Kořenov snažil o vyrovnání. Do konce poločasu ale své šance domácí neproměnili. Po změně stran se však Kořenov dočkal, to když Doležal v 47. minutě srovnal na 1:1. Jenže než stihla radost domácích utichnout, tak se radovali hosté, když Hradecký v 49. minutě poslal Jenišovice opět do vedení. To vypadalo na zlom v utkání a Skalický dvanáct minut před koncem pečetil výsledek na konečných 3:1.

Branky: 47. Doležal - 10. Vavřich, 49. Hradecký, 78. Skalický. Rozhodčí: Lebeda, ŽK: 2:1. Diváků: 50. Kořenov: Šebek - Doležal, Žilla, Biasutto, Krejčík - Fojtík, Jech (75. Albrecht), Posejpal (66. Strnádek), Dolenský (19. Vrána) - Šnýdl, Kovačík. Jenišovice: Sucharda - Vodháněl, Imlauf, Preisler (66. Vlasák), Svoboda - Kazda, Hradecký, Aron, Skalický - Vavřich, Resl.

Rychnov - Maršovice 2:4 (1:3)

V zápase, kde se hrálo o první místo v tabulce, začala oba mužstva šancemi, které mohly skončit gólem. Ve 27. minutě nechali domácí ve vápně volného Plného a Maršovice vedly 1:0. O dvě minuty později už to bylo 2:0, když Lupa krásnou střelou k tyči zvýšil vedení hostů na 2:0. Ve 39. minutě domácí vstřelili kontaktní gól, když se trefil Janků. Jenže po chybě domácí obrany zvýšil Sitarčík na 3:1. Rychnov si vytvořil i gólové šance, ale bez efektu. Pak Kohoutek povodil domácí obranu a zvýšil na 4:1. Rychnov se dál tlačil a kalinou v 63. minutě snížil na 2:4. Kuriózní situace nastala v 75. minutě, kdy Rychnov kopal během třiceti vteřin dvě penalty, a ani jednu neproměnil. Maršovice byly lepším mužstvem a výhru si zasloužili. Tým Aleše Ulmana tak nadále drží první místo v okresním přeboru s náskokem pěti bodů právě na druhý Rychnov.

Branky: 39. Janků, 61. Kalina - 27. Plný, 29. Lupa, 45. Sitarčík, 53. Kohoutek. Rozhodčí: Salač, bez karet. Diváků: 250. Rychnov: Lumnitzer - Petr (70. Hrnčál), Nosek, Procházka, Mahdal, Pfeifer, Polák (35. Jindra), Kalina, Kubát, Plaček (78. Benda), Janků. Maršovice: Nežádal - Stolín, Lédl (75. Zajíc), Meisl, Plný, Lupa, Sitarčík, Šimčík (46. Mrkvička), Szatmari, Toman, Kohoutek.

Smržovka - Albrechtice 4:2 (3:2)

V neděli odpoledne dorazila na zápas Smržovka Albrechtice v Lučanském azylu velmi početná skupina fanoušku obou týmů. Od samého začátku se domácí fotbalisté pokoušeli o dobytí hostující branky nebezpečnými útoky a ve 14. minutě se domácí dočkali první branky, kdy se po skrumáži ve vápně trefil Štěpánek. Hned o čtyři minuty to už bylo o dvě branky pro domácí. Po této brance hosté zvýšili nasazení a dvěma brankami srovnali skóre, ale těsně před poločasem utekl hostující obraně Hrabánek a svoje sólo od půlky hřiště proměnil ve vedoucí gól. Do druhého poločasu hosté vstoupili iniciativně a chtěli srovnat skóre, ale ve 49. min domácí přidali čtvrtou branku. Hosté se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale domácí svojí hrou hosty nepouštěli k vyloženým šancím a zápas se v klidu dohrával.

Branky: 14. Štěpánek, 18. Brož L., 45. Hrabánek, 49. Brož A. - 25. Pipek, 41. Verner. Rozhodčí: Nagy, bez karet. Diváků: 250. Smržovka: Macek - Beránek, Brož L., Sucharda, Štěpánek, Jelínek (7. Kedroň), Štěpánek (46. Skála), Hrabánek (60. Novák), Frydrych, Brož A., Picka (68. Červenka). Albrechtice: Brož M. - Jelínek (55. Prokop), Vávra, Štěpař, Pecháček, Bártl, Bělohlávek, Verner, Koldovský, Pipek, Zelinka (86. Rádl).