Albrechtice vyhrály okresní přebor, pomohla pak penalta

Maršovice - Albrechtice 2:2 (2:1)

Souboj prvních dvou celků tabulky okresního přeboru II. třídy rozhodl o vítězi okresního přeboru Jablonecka, jímž se zaslouženě staly Albrechtice. Zápas byl vyrovnaný, když zkušenější Maršovice byly dvakrát ve vedení, ale poločasový náskok jednoho gólu neudržely a v závěru o vítězství přišly, když penaltu proměnil Pipek.

Branky: 5. Plný, 35. Toman - 25. Vaněček, 80. (PK) Pipek. Rozhodčí: Albl. ŽK: 0. Diváků: 50.

Maršovice: Nežádal - Meisl, Plný, Šimčík (46. Paldus), Szatmari Toman, Kohoutek, Habr, Zajíc (70. Kratochvíla) Procházka, Serbus.

Albrechtice: Bártl - Pecháček, Vávra, Vaněček, Hradecký Svoboda, L. Koldovský, Pipek, Zelinka V. Koldovský, Bělohlávek.

Zásada B - Kokonín 0:3 (0:1)

Domácí hráli od počátku na pěkném trávníku ze zabezpečené obrany a dobře odolávali útokům hostí z Kokonína. Zásadští podnikali pouze nebezpečné brejky, avšak bez úspěšného zakončení. Když už vypadalo, že první poločas skončí nerozhodně, ofenzivně hrající Maixner, útočník hostí, překonal jinak výborně chytajícího brankáře domácích Kirschnera 0:1. Na začátku druhé části Kokonínští podnikli útok středem a prošli obranou Zásady. Šilhán individuálně obešel několik jejich hráčů a prudce vystřelil na vzdálenější tyč. Brankář domácích rychlou reakcí střelu vyrazil, ale dobíhající Maixner do prázdné brány dorazil a ve 47. minutě to bylo 0:2. Poté domácí chytili druhý dech, posílili útok a podnikali nebezpečné útoky na branku hostí. Sám na branku šel Štryncl. Střelu mu však dobře chytající Penz vyrazil a měl i další šance, které neproměnil. Další příležitost měl i Kopal ml., ale sám před gólmanem hostí hlavičkoval těsně vedle levé tyče. Domácí hodně otevřeli obranu, aby podpořili útok, což se jim v závěru nakonec vymstilo, když Kokonínští přečíslili obranu domácích průnikem po levé straně a následně v 85. minutě vstřelili svůj poslední gól na 0:3. Nutno zmínit ještě jednu zajímavost z utkání, ve kterém se v domácím celku Zásady sešli otec se synem a to hned ve dvou provedeních: Milan Kopal st a Milan Kopal ml. + Tomáš Blažek st. a Petr Blažek ml.; obě dvojice dělí 25 resp. 30 let.

Branky: 43. a 47. Maixner, 85. Mrklas. Rozhodčí: Smoleňák Plátková, Lebeda. ŽK: 0:0. Diváků: 60.

Zásada B: Kirschner - Rožeň, Princ, Šindelář (30. T. Blažek), Lhota Kotyza, Varga, Kopal st., Procházka (35. Kopal ml.) P. Blažek, Štryncl.

Kokonín: Penz - Malý, Šourek, Firman, Štichauer Jabálek, Kunze, Šilhán, Mrklas Winkler, Maixner.

Hodkovice B - Držkov B 4:4 (4:3)

Utkání se hrálo za velkého větru a v první poločase výhodu využili domácí ke vstřelení čtyř branek. Hosté se sice ujali záhy vedení, ale Hodkovičtí otočili na 3:1. Do poločasového hvizdu padly ještě tři branek. Otáčelo se za stavu 4:3. Ve druhém poločase hosté hrající po větru po pár minutách vyrovnali. Do konce zápasu si obě mužstva vypracovala další příležitosti, ale ani jednomu se nepodařilo skórovat. Utkání sledovalo třicet diváků.

Branky: 23. a 25. Chlum, 11. Liška, 32. Sluka 8. a 41. Matoušek, 29. a 51. Hruška. Rozhodčí: Brožek Nagy, Tesař. Diváků: 30.

Hodkovice: Aubrecht - Kolomazník, Chlum, Hrubý, D.Košek M. Košek, Mi. Košek, Sluka (46. Ludvík), Zitko (60. Kovár) Liška, J. Kyksa (75. P. Kyksa)-

Držkov: Mrkvička - Hruška, Dvořák, V. Machula, J. Machula Brynda, Linhart , Fišer, Paldus Matoušek , Vaníček Matěj.

Malá Skála - Tanvald 3:1 (3:0)

Hosté byli před zápasem sice v tabulce před domácím týmem, ale ten začal souboj ve velkém stylu a ve třetí minutě šel do vedení po brance Cafourka. To však nebylo v úvodu vše, protože za dalších deset minut byl stav již 3:0. A to bylo skóre, které vydrželo až do poločasu. Hosté v úvodu druhé části sice snížili, ale to bylo vše, domácí měli hru až do konce zcela pod kontrolou a žádné komplikace už nepřipustili.

Branky: 3. Cafourek, 10. Volek, 14. Z. Kotrba 52. Tolvaj. Rozhodčí: Mokroš. Ž:K 1:3. Diváků: 70.

Malá Skála: Krause - Cafourek, Brožek, Nikodým, Šťastný (86. Polcer) Novák, Z. Kotrba, Volek (73. J. Kotrba), Šilhán Kopecký, Jarolímek.

Tanvald: Buriánek - Bobysud, T. Hulep, Koželuh, Pohl Tolvaj, Trmal, Horváth, Kuch Lavička, Ševic (70. P. Hulap).