Kořenov - Smržovka 3:0 (3:0)

V posledních dvou kolech neodehrála Smržovka dobré zápasy a nebodovala. Důkazem toho je vysoká porážka od Kořenova, který stoupá tabulkou vzhůru. Úvod zápasu sice patřil hostům, kteří si vytvořili herní převahu, ale u toho zůstalo. Branky se totiž nedočkali a začalo to padat na druhé straně. Domácím totiž stačilo jen pět minut na tři branky, které definitivně rozhodly utkání. Po zbytek zápasu si Kořenov kontroloval hru a dokráčel k zaslouženým třem bodům.

Branky: 23. a 28. Ježek, 24. Vrána. Rozhodčí: Bukvic, ŽK: 1:2. Diváků: 80. Kořenov: Doležal - Posejpal, Klinger, Žilla, Břicháček (78. Kobr) - Fojtík, Malec, Ježek (68. Albrecht), Kohút - Šnýdl, Vrána. Smržovka: Macek - Beránek, Patočka, Sucharda, Jelínek (39. Štěpánek) - Brož A., Šich, Picka P. (72. Červenka), Brož L. - Hrabánek (78. Jabálek), Kedroň L.

Josefův Důl - Držkov B 1:3 (0:1)

Čekání na první body Josefova Dolu pokračuje, protože změna nepřišla ani v domácím utkání s Držkovem B. Úvod zápasu přitom vypadal pro domácí vcelku slušně, když si vytvořili pár šancí, ale do koncovky je nedokázali dotáhnout. Naopak udeřil Držkov a získal poločasové vedení. Po obrátce se obraz hry příliš nezměnil. Míč měli více v držení domácí, ale branky padaly do jejich sítě. Když čtyři minuty před koncem dával Trojan na 3:0, bylo definitivně rozhodnuto. Každopádně domácí tým zaznamenal alespoň čestný úspěch v podobě branky Bělohradského.

Branky: 89. Bělohradský - 6. Vrbata, 60. Fišer, 86. Trojan. Rozhodčí: Fridrich, ŽK: 0:2. Diváků: 70. Josefův Důl: Nemét - Bobysud, Scholze, Rezler, Čvirk - Bělohradský, Jurák, Efenberk, Mladonický - Mucha, Čapek. Držkov: Mrkvička - Hrabák, Kadeřábek (69. Linhart), Polman (37. Saska), Kořínek Vrbata, Nikodým, Trojan, Landovský Fišer, Somr.

Albrechtice - Kokonín B 3:0 (2:0)

Domácí mužstvo vycítilo příležitost získat doma opět tři body a právě tomu nastolilo průběh zápasu. Od začátku byli domácí v neustálém tlaku, což hned využili v 11. minutě, kdy střelu Sedláka brankář neudržel a Věříš v pohodě doklepl míč do brány. Domácím se i dále dobře dařilo kombinačně a po rohovém kopu v 31. minutě Neustupa hlavou potrestal obranu hostí, a bylo to 2:0. Ve druhé půli domácí většinou měli balon ve svém držení, toho využil Trdla a z hranice vápna překonal brankáře. A bylo to 3:0. Tento výsledek domácí trochu ukolébal a hosté začali být docela nepříjemní. Po hodině hry nastřelili hosté tyč, ale domácí již nepřipustili jakoukoliv změnu, udrželi tento slibný výsledek až do konce, i když v úplném závěru domácí hráč Koldovský pěknou střelou orazítkoval pouze břevno.

Branky: 11. Věříš, 31. Neustupa, 53. Trdla. Rozhodčí: Brožek, bez karet. Diváků 80. Albrechtice: Brož - Jelínek, Neustupa, Koldovský, Bártl, M. Sedlák (71. Rádl) - Prokop, Pecháček, Trdla - Věříš, Verner. Kokonín: Lhota - Urbánek, Holler, Pánek, Majstorovič (46. Svoboda), Toriška, Winkler (73. Srna), Firman, Růžička, Šourek (51. Kunze), Gut.

Janov - Jenišovice B 1:0 (1:0)

Bojovné utkání dvou zkušených týmů nepřineslo příliš mnoho gólových šancí. Ta první přišla až po čtvrthodině hry, ale gólem neskončila. Domácí ale byli mírně aktivnější a před koncem poločasu se dostal Janov do vedení díky Kovaldově přesnému zásahu. Ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném duchu, ale další branka již nepadla. Domácí tak zvítězili těsným rozdílem 1:0.

Branka: 45. Kovalda. Rozhodčí: Kafka, ŽK: 3:1. Diváků: 47. Janov: Ducháček - Martínek M. (63. Huk), Zámečník, Martínek R., Svoboda - Suchánek, Majer, Elgheriani (83. Zima), Dejmek - Hrabánek (68. Kocourek), Kovalda. Jenišovice: Holubetz - Preisler, Obršlík, Schmidt (58. J. Strnad), Svoboda, Kalousek, Imlauf (61. Aron), Rosenbaum, Svátek, Vodháněl (68. S. Strnad), Fiala.

Rychnov - Tanvald 6:2 (2:1)

V zápase, ve kterém chtěli domácí už konečně zvítězit, nezačali dobře. V 6. minutě šli hosté do vedení proměněnou penaltou Svobody. Domácí ale nesložili zbraně a do poločasu zápas otočili góly Krasteva a výborně hrajícího Jindry. Hned po změně stran zvýšili domácí Jindrou na 3:1, a pak se už hrálo téměř na jednu branku. Tanvald ještě stačil snížit na 3:2, ale to bylo z jejich strany vše. Potom už dávali góly jenom domácí a potvrdili jasnou výhru 6:2.

Branky: 8. a 72. Krastev, 41. a 47. Jindra, 85. Janků, 90. Nosek - 6. Svoboda z pen., 73. Borski. Rozhodčí: Lejsek, ŽK: 1:0. Diváků: 100. Rychnov: Chvojka - David, Petr, Lumnitzer, Tučani - Janků, Krastev (82. Rabina), Kubát, Pfeifer - Nosek, Jindra (69. Svoboda). Tanvald: Pohořalý - Koželuh, Ducháček, Pohl, Svoboda - Prusík, Van Bergen, Kadlic, Doleček (66. Sklenička) - Pekař, Kochánek (50. Borski).

Pěnčín B - Hodkovice 4:1 (2:1)

Šlágr uplynulého kola přinesl bitvu dvou nejlepších týmů okresního přeboru. V zápase šlo vcelku o hodně. V případě vítězství jednoho z bojujících soků by si dotyčný tým vytvořil tříbodový náskok na čele tabulky. To se nakonec podařilo Pěnčínu B.

Jenže hosté se chtěli o výsledek poprat a již v 3. minutě se ujali vedení po brance Matějky. O tři minuty později ale bylo vyrovnáno. Pavel Matějček nařízenou penaltu sice neproměnil, ale Matúška byl na správném místě a míč dorazil do sítě. Po zbylý čas prvního poločasu se stále bojovalo o každý metr hřiště, ale padla také branka. Ve 25. minutě se prosadil Šupík a zajistil rezervě Pěnčína poločasové vedení 2:1.

Druhá půlka šlágru kola byla ve stejném duchu jako první. Přeci jen ale bylo více fotbalovosti na straně domácích a dvěma góly Zapadla a Pavla Matějčka si vytvořili významný náskok, který Pěnčín do konce zápasu dokázal udržet, což znamená zisk tří bodů a náskok na prvním místě v tabulce přeboru.

Branky: 6. Matúška, 25. Šupík, 61. Zapadlo, 76. Matějček P. - 3. Matějka. Rozhodčí: Kořínek, ŽK: 3:1. Diváků: 60. Pěnčín: Matějček I. - Hušek, Mastník (64. Jiskra), Sobotík, Matúška - Pleštil, Matějček P., Lang, Šupík (50. Zapadlo) - Bukvic P., Šikola (79. Pavelka). Hodkovice: Kvapil - Řepka, Bouška, Vojtíšek, Kraus - Chlum, Bendák, Matějka (43. Košek), Pánek - Havel, Pekař.