Očekávané utkání mezi prvním a druhým týmem tabulky OP 2 přilákalo za chladného počasí a poslední před domácím publikem na hřiště v Albrechticích 120 diváků.Terén byl docela dobře připravený, i když místy byl mokrý po předcházejících deštích. Domácí mužstvo si uvědomovalo, co ho čeká za zápas. Hlavně pohlídat nebezpečné střelce soupeře Kohoutka a Tomana. První zahrozili hosté. A to hned ve 2.minutě. Střela Macura skončila v brance domácích.

Domácí zatlačili

Domácí začali lépe kombinovat a ve 14.minutě po střele Pipka bylo skóre srovnané. Ale hostům se zase podařilo jít do vedení a to v 18.minutě po dorážce Kohoutka. A aby to domácím nestačilo, tak ve 29. minutě opět Macur po rohu dal na rozdíl dvou branek pro hosty. Albrechtice pak ke konci první půle zatlačily hosty a po sérii tří rohů a chybě brankáře Nežádala Verner s přehledem dal do prázdné branky a stanovil skóre poločasu na 2:3 pro hosty. Po změně stran domácí jako by ožili a vytvářeli si dost šancí na vstřelení branky. Ale dvakrát jim v tom zabránila konstrukce branky a ještě se párkrát zaskvěl svými zákroky Nežádal. Pak konečně přišla 50. minuta a za domácí s přehledem vyrovnal Bělohlávek. I hosté měli tutovku, ale tu jim před koncem zápasu zneškodnil domácí brankář Prokop. Po remízovém zápase přišly na řadu pokutové kopy.

Pokutové kopy

Albrechtice první dva nepochopitelně zahodily. Ale pak přišla velká chvíle domácího brankáře Prokopa, který hostům chytil tři  kopy a  domácí zase všechny tři proměnili a stanovili skóre na 3:2 pro Albrechtice. Upozornění domácího celku, že na takové utkání, kde opravdu o něco jde, by měl svaz zasílat kvalitnější rozhodčí a ne takové, kteří dělají dosti chyb. A ty pak  ovlivňují zápas.

Branky: 14. Pipek, 43. Verner, 50. Bělohlávek – 2. a 29. Macur, 18. Kohoutek.

Rozhodčí: Vasko  ŽK: 2:1  Diváků: 120

Albrechtice: Prokop – Lipský, Koldovský, Vávra, Zelinka – Sedlák, Svoboda, Pipek, Pecháček – Verner, Bělohlávek.

Maršovice: Nežádal – Mekal, Pilný, Lupa, Šimčík (82. Zajíc), Szatmari,Toman, Kohoutek, Macur, Procházka, Serbus.