Albrechtice – Roztoky 2 : 3

Již v 5. minutě házeli hosté aut, míč se dostal k úplně volnému Baytalonovi, který klidně hlavou dal vedoucí branku hostí. V 17. minutě se konečně dostali ke střele i domácí, ale střelu J. Sedláka skvěle vyrazil brankář. V 21. minutě pěkně hlavičkoval Pipek, ale obrana vykopla míč z prázdné branky.

SEDLÁK PAK VYROVNAL

Ve druhé půli domácí začali trochu hrát fotbal a ve 49. minutě M. Sedlák krásnou křížnou střelou vyrovnal.  V 54. minutě hosté zahrávali aut, ale před vybíhajícím brankářem míč lehce nadzvedl Pipek a hosté šli opět do vedení. V 57. minutě se ve vápně dostal k odraženému míči Baytalon a hosté vedli již 3:1. V závěru, v 88. minutě, výsledek, po pěkném úniku Koldovského a jeho přihrávce, upravil na konečných 2:3 Hradecký. „Naše mužstvo prostě nemělo svůj den, což se podepsalo na výsledku,“ uvedl Jiří Krumbholz, vedoucí týmu Albrechtic.

Diváků: 120. ŽK: 2:2. Sestava Albrechtic: Žanta, Vávra, Bělohlávek, Hradecký, Pipek, Sedlák J., Sedlák M., Štěpnička, Koldovský, Bělina, Svoboda, Kulhánek, Honzák, Šimek, Zelinka.Branky Alb. 49.Sedlák M., 88. Hradecký