Jablonec n. N. – Zimní fotbalová liga začala. Jablonec do ní vstoupil v Mladé Boleslavi remízou s druholigovým Varnsdorfem 2:2.

Za Jablonec poprvé srovnal po půlhodině hry po rohu Ondřej Mihálik a krátce po pauze zařídila dělbu bodů zimní posila desátého celku první ligy Jaroslav Diviš (ze Slovácka). Před koncem mohl rozhodnout forvard Stanislav Tecl.

Kouč Zdeněk Klucký měl k dispozici pouze tři hráče na střídání a zbytek kádru trénoval. Varnsdorf vedl trenér Zdenko Frťala, jenž do říjnového odchodu působil právě v Jablonci.

„Šance v zápase byly a to na obou stranách, škoda jen, že jsme jich víc neproměnili. Ale byl to pro nás první těžší soupeř. Jsem rád, že se nikomu nic nestalo. V základu jsme zkusili dva stopery, kteří spolu hráli před půlrokem stabilně. Beneš a Pernica se po pauze zapojili do přípravy. Polovina hráčů dnes hrála celý zápas, druhá polovina trénovala. V sobotním přípravném zápase se to obrátí," řekl Klucký.

Tipsport liga: Jablonec – Varnsdorf 2:2 (1:2)

Branky: 30. Mihálik, 48. Diviš – 2. Neuberg, 42. Fotr.

Sestava Jablonce: Hrubý – Masopust, Beneš (56. Končal), Hübschman, Pernica – V. Kubista, Pospíšil – Diviš, Mihálik, Hanousek – Tecl. Trenér: Zdeněk Klucký.