Lučany – Plavy 2:1 (0:1)

Lučany – Přímý souboj o druhé místo v tabulce I. B třídy východ začali lépe hosté. Ve 2.minutě domácí obrana propadla a hostující Sitarčík šel sám na gólmana a s přehledem dal na 1:0 pro hosty.
GÓLMANA NEPŘEKONAL
Domácí se dostali do první stoprocentní šance Kořínkem ve 14. minutě, ale hostující gólman jeho nájezd bravurně zneškodnil.
V 18. minutě hostující Lupa z trestného kopu mířil k tyči, kde byl připravený domácí brankář. Ve 24. minutě se lučanský Nesvadba ocitl sám před hostujícím gólmanem, který opět chytil stoprocentní šanci. Hosté se také dostali do nebezpečného zakončení, avšak Toman neprostřelil domácí beky a do šaten šly týmy při skóre 1:0 pro Plavy.
PAK SE GÓLU DOČKALI
Do druhé půle domácí přeskupili řady a poslali na hřiště Patočku a Purma. Druhý zmiňovaný dal krásný gól hlavou po Pavelkově centru už v 50. minutě.
„Začali jsme být nebezpečnější a převzali jsme otěže zápasu. V 71. minutě byl opět Kořínek sám před bránou, ale hosty zase podržel gólman," popsal další část utkání lučanský trenér Jakub Chroustovský. V 78. minutě se Lučany ujaly vedení, když po střele Berndta se odražený balón dostal k Sobotíkovi, který s přehledem zakončil. „V posledních deseti minutách se ještě dostala obě mužstva do gólových příležitostí, které však zůstaly neproměněné," popsal závěr zápasu lučanský trenér Jakub Chroustovský.
MĚLI ALE VĚTŠÍ CHUŤ
Utkání svého týmu ohodnotil slovy: „Zápas ovlivnil rychlý gól hostí. My jsme se pak obtížně dostávali do zakončení. Naštěstí dobrým střídáním a zlepšenou hrou ve druhém poločase, jsme zápas otočili. Plavy byly velice těžkým soupeřem, nicméně ke konci zápasu jsme je udolali hlavně fyzicky a větší touhou po vítězství."