Jablonec n.N. – Dnes začíná nová soutěž nejen pro fanoušky FK Jablonec, ale pro všechny soutěživé typy čtenářů Jabloneckého deníku.
O čem to bude?
Vyzkoušejte si své znalosti a zapátrejte v paměti, co víte o jablonecké kopané. Soutěž připravil Jablonecký deník a FK Jablonec. Před každým dalším kolem jarní části Synot ligy budou na soutěžící čekat tři otázky. A začínáme právě dnes.
Pravidla soutěže
1. Stejné znění otázek vyjde v Jabloneckém deníku vždy ve středu a čtvrtek.
2.Pokud se následující víkend bude hrát zápas doma, vyhlásí moderátor o poločase bonusovou otázku, která v závěrečném hodnocení bude mít dvojnásobnou bodovou hodnotu.
3. Odpovědi je nutno doručit do redakce JD (Podhorská 7, Jablonec, u Eurocentra) nejdéle v pondělí následujícího týdne. Stačí do poštovní schránky. Je možné je také poslat emailem na: dagmar.brezinova@denik.cz, a to ve stejném termínu.
4. U odpovědi musí byt uvedeno: jméno a příjmení soutěžícího, adresa, telefon nebo email
5. Průbežné výsledky budou zveřejněné po třech kolech v JD, na webu FK Jablonec a také v informační skříňce v jablonecké Lidické ul.
6. Konečné výsledky po posledním soutěžním kol budou zveřejněné stejně.
7. Pro deset nejlepších soutěžících připravil FK zajímavé ceny, které zveřejníme v zítřejším vydání. Bonusem pro čtyři nejlepší účastníky soutěže bude fotografie s vybraným hráčem a možnost zúčastnit se tréninku týmu.
8. Pro všechny účastníky připraví klub před začátkem podzimní části Synot ligy besedu s hráči.
9. Správná odpověď = 1 bod

OTÁZKY PRO VÁS:

1/ Proti Baníku Ostrava sehrál Jablonec svůj první prvoligový zápas po postupu mezi elitu v 90. letech. Jakým výsledkem skončilo vzájemné utkání v 1.kole sezóny 1994/95?
2/ V novodobé éře samostatné české nejvyšší soutěže sehrál Jablonec proti Baníku zatím 43 utkání. Kolik z toho skončilo remízou?
3./ Vyhlásí moderátor o poločase fotbalového utkání FK Jablonec – Baník Ostrava. Hraje se v pátek 11. března od 17,30 hod.⋌