Soupeř se nezmohl na odpor
Velké Hamry A - Višňová 2:0 (1:0)

K utkání uvedl za domácí tým Rudolf Říha, asistent trenéra: „Čekali jsme, že soupeř bude hodně bránit, tak jsme se snažili hrát trpělivě. Věřili jsme, že góly dáme. Hráli jsme docela dobře v obraně, až na dvě malé chyby jsme soupeře do akcí nepouštěli. Důležité bylo, že jsme už v desáté minutě dali první branku po standardní situaci. V druhém poločase, po jejich chybě, jsme jim na jejich půlce převzali míč a střelou z desítky jsme vedení navýšili. Soupeř v druhé půli se už nezmohl na žádný nápor a my jsme je nepustili do šancí. Bylo to spíše dobývání, oni moc dopředu nešli, bránili v osmi lidech. Bránili poctivě, bylo těžké se k nim dostat, ale jít dopředu se nesnažili."
Branky domácích dal Jakub Šidlo a Roman Vodrážka.
V neděli hraje hamrovské áčko od 16,30 doma s Bozkovem.

Dva jablonecké kluby vládnou na západě
Jenišovice A – Doksy 3:1 (0:0)

Prvních deset minut už domácí tlačili a mohli už ve 4. minutě jít do vedení střelou Vavřicha. Ten, nikým nehlídaný, vypálil. Ale soupeře podržel jejich gólman Kotyk, který během první půle nedal Jenišovicím šanci ohrozit jeho svatyni. „Nemohli jsme najít klíč, jak je přehrát. Šance byly, poločas zůstal bez gólů," okomentoval vedoucí jenišovických Petr Randák a připomenul, že Doksy přijely s taktikou osmi hráčů v obraně. Do druhé půli nabádal svůj tým k trpělivosti, protože stále měl na hřišti převahu. Doksy podržel hlavně gólman, mladý tým, podle Petra Randáka, byl vcelku nemastný, neslaný. „V druhé půli jsme je už začali po lajnách, krajních záložníkách ať už přes Randáka nebo Žabokrtského přehrávat. Rozjeli jsme kolotoč. Mohli poděkovat hlavně svému brankáři. Mohlo to totiž skončit i sedm jedna," řekl k zápasu I. B třídy zápas ještě Petr Randák.
V sobotu v 10,30 hodin hrají Jenišovice doma se Mšenem B. Obě mužstva ovládla tabulku I.B třídy a bude to tedy derby, jak má být.

Tentokrát to nestačilo
Rovensko – Velké Hamry B 4:0 (2:0)

K soupeřům tentokrát zajíždělo hamrovské béčko, navíc bez posil z áčka. „Bojovali jsme, kluci se snažili, zápas odjezdili, ale nestačilo to," uvedl trenér mužstva Vladimír Koucký s tím, že v dalším zápase se budou snažit získat body na své konto.

Po první půli jim trenér domluvil
Mšeno A – Bílý Kostel 8:0 (2:0)

I přesto, že výkon vedoucího týmu tabulky krajského přeboru byl, s ohledem na počet střelených branek, výborný, trenér Jaroslav Vodička hráčům o poločase musel promluvit do duše. Soupeř nebyl silný natolik, aby svatyni Mšena vůbec ohrozil.

„Za soupeře hrál ještě můj kdysi spoluhráč Libor Janáček, který byl v jejich mužstvu nejlepší. My jsme zase nehráli až tak dobře, abychom se mohli chválit. S prvním poločasem jsem nebyl vůbec spokojený. Až ve druhém jsme se zlepšili, ale nemyslím si, že by to byl náš maximální výkon. Možná soupeře kluci trochu i podcenili. Možná po dobrém výkonu v Hamrech byli i „tak trochu nahoře", uvedl míšenský trenér k výkonu svých svěřenců.
O víkendu, jak připomenul, je čekají Doksy venku, daleko těžší soupeř, než Bílý Kostel. „Doksy zatím neprohrály. Určitě by na ně náš poslední výkon nestačil. Musí máknout daleko víc." Na otázku, jestli uvažují o postupu do vyšší soutěže, uvedl: „Asi bychom se nebránili. Ale je na to ještě brzo a mužstev bojujících o postup, navíc s vyrovnanými výkony, je víc."

Vítěznou branku dal Věneček
Kořenov – Kokonín B 1:0 (0:0)
Domácí nastoupili ve velmi improvizované sestavě a začátek utkání tomu také odpovídal, kdy hosté měli více ze hry a jen díky skvěle chytajícímu náhradnímu brankáři Mikšíčkovi neinkasovali. Když už ho hosté překonali zastavila případnou branku tyč. Od poloviny první půle se osmělili i domácí, ale velkou šanci neproměnil Doležal. Do druhé půle opět nastoupili aktivněji hosté, ale nepodařilo se jim proměnit ani 100% - ní gólové příležitosti. V 70. minutě měli domácí velkou šanci v podobě pokutového kopu, ale zkušený Svoboda nepřekonal brankáře hostí, který skvělým zákrokem zabránil brance. Když už se schylovalo ke spravedlivé remíze, tak domácí zahrávali v 86. minutě rohový kop a ze závaru před brankou se podařilo domácímu Věnečkovi vsítit vítěznou branku. Hostům již na korekci výsledku nezbyl čas a domácí tak berou šťastné 3 body.
Fanoušci si užívali
Malá Skála – Mšeno C 6:0 (3:0)
Na hřišti v Malé Skále se hrál oboustranně pohledný fotbal, v první půli byli důraznější domácí, ve druhé naopak soupeř. V závěru už ale Maloskalští otevřeli hru. Věděli dobře, že Mšeno má dobrý mančaft, hlavně fotbalově zkušené hráče. Štěstí stálo ale na jejich straně a v dalším zápase okresního přeboru si opět body připsal maloskalský tým. Hattrick se podařil domácímu Šilhánovi a dvě branky z pokutového kopu dal Cafourek, autorem šesté byl Daníček.