Utkání I. B třídy východ začalo velmi opatrně a první půlhodina zápasu se hrála za mírné převahy hostí bez šancí. V závěru poločasu si vytvořili dvě šance domácí, ale bez gólového efektu, a tak skončil poločas bez branek. Ve druhé půli domácí soupeře přehrávali a dostali se do gólových příležitostí. Nejprve Lupa těsně minul prázdnou branku, poté Vávru vychytal brankář hostí a opět Lupa hlavou z malého vápna přestřelil.

Tak to ve fotbale bývá. Po zahozených šancích přišla chvíle hostí, ale domácí podržel brankář Kopal, který chytil samostatný únik hostujícího útočníka. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, tak hostující hráč zahrál ve vápně rukou a z následné penalty rozhodl utkání Procházka na konečných 1:0. Domácí si výhru zasloužili za zlepšený výkon ve druhém poločase.

Domácí mužstvo Zásady si na své konto připsalo hned tříbodový zisk a hosté odjeli domů s prázdnou. V dalším kole I.B třídy východ se mužstvo Zásady rozjede do Lučan. Tam sehraje mistrovské utkání s domácími v sobotu 12. září v 17 hodin. Rokytnice se utká s mužstvem Jilemnice.

Zásada: Kopal Milan, Lupa, Tichý, Honzák,Vávra (90. Princ), Srbek, Mareš (80. Kotyza ), Neumann, Kopal Michal, Lhota, Procházka.

Rokytnice: Vízek, Málek, Trepera, Exner, Havrda, Zahradník (83. Neumann), Pičman, Vrána P., Havlíček, Ditz (63.Novotný), Vrána J.

Branky: 86. Procházka (P). Rozhodčí: Vachek, utkání se hrálo bez karet.