Plavy B – Smržovka B 5:0 poločas:  3:0

Plavy – Další zápas okresní soutěže III. třídy se vyvíjel ve prospěch domácích od samého začátku. Ti chtěli zopakovat výsledek z minulého týdne a už v 16. minutě otevřel skóre Černý. Obraz hry se v celém prvním poločase už  příliš nezměnil. Ve 27. minutě z třiceti metrů skóroval po chybě gólmana Kouřil a další branku do sítě hostů přidal ještě ve 39. minutě Černý, tentokrát z pokutového kopu.

Hosté začali v druhé půli zlobit. Vytvářeli si nebezpečné šance, které ale domácí obrana dovedla zlikvidovat, hlavně stoper Korbelář a brankář Šikola. Ve druhé půli se ani příliš neprojevilo střídání v týmu Plavů. V 63. zvýšil ještě Jelínek na 4:0 a v 82. završil Bartoš  závěrečné skóre na 5:0. Plavy si udržely čisté konto až do konce utkání. Fanoušci ale konstatovali, že mohli domácí dosáhnout i desítky, kdyby zbrkle nezahodili vyložené šance Hosté v závěru už jen bránili.

Branky: 16. a 39. Černý L, 27. Kouřil, 63. Jelínek, 82. Bartoš.  ŽK: 1:3. Rozhodčí: Dvořák. Diváků: 70.

Sestava Plavy:  Šikola, Horák, Kouřil, Wild, Korbelář, Vondra (58. Čermák), Votoček (26. Šimek), Soukup, Hlaváček (46. Jelínek), Bartoš, Černý.

Smržovka: Špetlík, Pícha, Pipek (46. Hásek), Dressler, Novák, Kedroň (39. Hollas, 58. Pech), Mazánek (69. Štěpař J.), Štěpánek, Mička, Buriánek (81. Beránek), Štěpař K.

V Tanvaldu zaútočili fotbalisté Kořenova

Tanvald B – Kořenov  5:3

poločas 1:1

Tanvald – Hosté přijeli s obrannou taktikou, a tak úvod zápasu patřil domácím, kteří se tlačili do zakončení, ale ani jedna z šancí gólem neskončila. A tak udeřilo na druhé straně, kdy se po rohu prosadil zcela osamocený Doležal. Tanvald pokračoval v dobývání hostující svatyně a vyrovnat se mu podařilo Duštírou. Po změně stran šel Tanvald do vedení Pohlem, který vyskočil na roh nejvýše a parádně zavěsil. Ke konci zápasu byla vidět  oboustranná přestřelka, ze které odešli vítězně domácí a zaslouženě brali 3 body.

Branky: 24. a 77. Duštíra, 53. Pohl, 85. Tolvaj, 90. Ševic – 9. Doležal, 83. Vrána, 88. Fojtík. ŽK: 3:2. Rozhodčí: Pánek. Diváků: 100.

Sestava Tanvald B: Košteyn, Pohořalý, Hudec, Duštíra (86. Sklenička), Mlinek (46.Pohl), Cerman, Ševic, Kochánek, Poláček (71.Tolvaj), Souček, Doleček. Kořenov: Fichtner, Posejpal, Věneček, Kučera, Dolenský, Černý (76. Říha), Mikšíček, Doležal, Vrána, Strnádek (46. Fojtík), Albrecht (63. Habr).