Ve Mšeně se hrál vyrovnaný zápas krajského přeboru, který rozhodl skvělým náběhem Heinrich. V první veliké šanci však byli hosté, kteří svojí brejkovou akci v 18. minutě zakončili střelou do břevna. Ve 33. minutě se zaskvěl domácí brankář Kobachidze, když kryl samostatný nájezd hostujícího útočníka. Skóre se měnilo ve 40. minutě, kdy na rohový kop si skvěle naběhl Heinrich a mířil naprosto přesně.

O tři minuty později byl v tutovce Švorc, ale svoji šanci v branku nepřetavil. V 51.minutě byl po skvělé samostatné akci znovu v šanci Švorc, ale ve finále poslal míč těsně vedle. O deset minut později měli gólovou příležitost také hosté, ale skóre se neměnilo a hned ještě o dvě minuty později, kdy se zaskvěl domácí brankář. V závěru zápasu se sice Višňová tlačila za vyrovnáním, ale domácí si velmi zkušeně body pohlídali.

Trenér Mšena Vladimír Mařas k utkání řekl: „Vítězství jsme už velmi potřebovali, ale vůbec se nerodilo lehce. Chybělo nám potvrzení vedení, abychom zápas dohráli ve větším klidu."

O víkendu zajíždí se svými svěřenci na hřiště soupeře do Chrastavy.

Branka: 40. Heinrich. Rozhodčí: Bahník. ŽK: 0:1. Diváků: 40.

Sestava Mšena: Kobachidze - Moravec, Heinrich, Macháček, Štětkář Švorc (88. Novotný), Jiroušek, Vejprava, Bém Mrklas (55. Hartman), Kulhánek (89. Počta).