Po gólech Vodrážky, Mičky a Průchy v první půli vyhráli hosté 3:1.

Po úvodní převaze domácích přišla v 18. minuta blesková akce Hamrováků, kdy Matocha nastartoval Vodrážku, který z plného běhu křižnou střelou překonal Koudelku poprvé. V minutě pětadvacáté odcentroval Jiříkovský a nehlídaný Miček uklidil hlavou balón do stejného místa jako jeho kolega ze zálohy. Dokonalost překvapení dodal ve 33. minutě z penalty Průcha, jenž potrestal faul na Mička.

Domácí měli několik šancí  jak snížit. Tu největší pohřbil Bína, jehož pokutový kop skončil na břevně. Ježkova nenápadná hlavička zase olízla tyčku. Do druhé půle nastoupili hosté z cílem výsledek ubránit. Semily si nevěděly rady z pevným blokem a do šancí se dostávaly velmi ztuha. Navíc jim v tom bránila vysoká obětavost hostů. Až v 78. minutě dokázal střídající útočník Vrchovský dotlačit balón za Blahnu. Pro domácí to však bylo už hodně pozdě. Do další příležitosti se neprodrali a Hamry tak slaví druhou výhru v sezóně.

Branky: 18. Vodrážka, 25. Miček, 33. Průcha – 78. Vrchovský.

Za Hamry: Blahna – Bistiak, Průcha, Jiříkovský, Prousek L. – Krejčí, Paldus, Matocha, Vodrážka – Mihálik (29. Prousek Vl., 66. Řezáč), Miček (76. Šindelář).

Rozhodčí: Milner. ŽK: 4:1. Diváci: 220.