Brod po předchozím dobrém výkonu tentokrát v zápase krajského přeboru zklamal. Sice se ujal vedení ve 14. minutě, když se prosadil Kysela, jenže výkon Brodu ovlivnilo malé nasazení a hlavně nepřesnost v rozehrávce.

„Nemá cenu svádět technické neumění na nekvalitní hřiště, na kterém se hrálo. První dva obdržené góly jdou na vrub technickým chybám, díky kterým jsme domácím doslova darovali obrat zápasu," uvedl k zápasu Jaroslav Kletečka, vedoucí týmu hostů.
Obrat nastal v 35. minutě. Do poločasu mohl Brod vyrovnat, ale dvě standardní situace dopadly pro soupeře dobře. Ve druhém poločase pokračoval nepříliš pohledný zápas. Ale alespoň pro diváka padaly góly. V 65. minutě Brod neuhlídal rohový kop.
DAL DO PRÁZDNÉ BRÁNY
V 72. se špatně po šanci domácích zorientoval Aubrecht, který míč vrátil zpět před branku Brodu, kde domácí hráč neměl problém dát do prázdné branky. V 77. minutě snížil Šimek na konečných 4:2. „Co říci závěrem k zápasu? Domácí nic moc a my jsme byli špatní," zakončil Jaroslav Kletečka.
Sestava Brodu: Kopal, Aubrecht, Maryško, Havrda, Král, Havel, Kotlár T. (73. Musílek), Picek, Kysela (83.min. Šilhán), Šimek, Šefr M. (65. Makula). Rozhodčí : Paulus. ŽK: 3:3 diváků: 60

Sedmihorky – FK Železný Brod 4:2 (2:1)