HC Vlci - Lomnice n.P. 10 : 2

Trenéři Jiří Kubsch a Jindra Zeman svoje svěřence za vítězství pochválili. „Pochvala patří celému týmu, předvedl zodpovědný a poměrně dobrý hokejový výkon. Předvedli řadu pěkných akcí, měli jsme možnost si na soupeři hodně vyzkoušet, protože nebyl na dostatečné kvalitativní výši. Dalo se na ten zápas určitě dobře dívat," uvedl k utkání J kouč domácích Jiří Kubsch.

Trenér jen chválil

A výsledek napovídal, že se Jabloneckým dařilo i střelecky. „Pavel Daněk dal sedm branek. A mimochodem hrál za sebou čtyři zápasy, čtvrtek a pátek za starší dorost a v sobotu a v neděli nastoupil za mladší dorost. Před ním je třeba smeknout klobouk a pochválit ho. Jako mladší hráč ročník dva tisíce to zvládl naprosto bravurně," okomentoval výkon jednoho z mladých hokejistů Jiří Kubsch. Další utkání hrál mladší dorost jabloneckých Vlků ve Frýdlantu.

Frýdlant - HC Vlci 3 : 2 s.n.

Tam po nádherném výkonu, kdy ještě navíc začínali s jedenácti hráči, opět podali vynikající výkon a trenéři měli opět důvod k pochvale. K tomu ještě jeden z jabloneckých hráčů utrpěl zranění, který si ze souboje s protihráčem odvezl zlomeninu. Za sebou už má operaci a do konce sezóny si nezahraje. „Dohrávali jsme v desíti. Soupeř byl věkově starší a herně vyspělejší. Ale odolávali jsme. I když šel v závěru zápasu do vedení, tak jsme vyrovnali na 2:2. A důležitou vyrovnávací branku dal opět Pavel Daněk. V nájezdech nás ale domácí přehráli. Někteří hráči měli za sebou ve čtyřech dnech tři čtyři zápasy a to byla makačka. Nezbývalo nám, než je pochválit a obdivovat, co dokázali vydržet.A to se ještě zápas s Frýdlantem hrál v poměrně vysokém tempu," uvedl Jiří Kubsch. Už dnes odjíždějí dorostenci do Přerova, kde večer sehrají zápas s místními Zubry. A další den se přesunou do Brna na další důležité utkání. A aby neměli hokeje ještě málo, tak v neděli pak hrají doma. Na ledě přivítají tým Kolína, který je adeptem na postup do extraligy. Začátek je v 10.15 hod.