Domácí na úvod připravili fandům rej čertů a takto naladění se odhodlaně pustili do soupeře. Hostující brankář Stejskal měl spolu se svými spoluhráči od první minuty zápasu plné ruce práce a potvrzoval své vysoké kvality. Vlci se téměř nedostávali ze svého obranného pásma. Ve čtvrté minutě Pavlů zatáhl kotouč v útočném pásmu a jeho prudkou nahrávku před branku usměrnil za záda domácího brankáře Nevyhoštěný. Obdržená branka domácí tým ale nezlomila., jeho tlak pokračoval a dočkali se i vyrovnání. Při vlastním oslabení nedal Loginovskij Stejskalovi šanci. O dvě minuty později se ve stejné situaci na druhé straně ocitla dvojice Tondr Bříška, jablonecký střelec ale na domácího Nováka nevyzrál. A tak to byli domácí, kdo se radoval. Z jejich převahy nejprve vytěžil šanci zakončenou dobrou střelou Kozlík, Stejskal ji stihl vyrazit, Kozlík však kotouč ještě vrátil Valovi a ten z prostoru mezi kruhy mířil přesně.

Po vzájemné potyčce putovali na trestnou lavici Endál a Martin Tondr. A hra se malinko přiostřila, a tak lavice na trestné v prvních deseti minutách druhé části nestačily ani vychladnout. Domácí si i přesto dokázali udržovat mírnou převahu, jenže gólově ji vyjádřit nedokázali. To v posledních utkáních v pohodě hrající Vlci si s koncovkou rady věděli! Trojice Šulc Tondr Bříška vyrazila a posledně jmenovaný tentokrát před Novákem nezaváhal a srovnal stav zápasu na 2 : 2 . A pak přišel další šok pro domácí. Kamil Bříška poslal svůj tým ve 35. minutě do vedení. Před brankou Vlků bylo pak několikrát velmi horko, jenže obrana hostí odolala.

Lukáš Tondr řádil

Do závěrečného dějství se tak nastupovalo za těsného vedení hostujícího týmu a dal se čekat pokus domácích o zvrat. Pokus sice přišel, ale soupeř dokázal domácí pozornou obranou držet na uzdě. A navíc měla obrana za svými zády pozorného Stejskala. Pokusy domácích tak vyznívaly naprázdno a navíc si neustále museli hlídat záda. Protiútoky Vlků se ukázaly v tomto zápase jako smrtící. A smrtící úder mohl domácím v čase 58,50 zasadit Peřina. Jeho střela po úniku ale mířila nad domácí svatyni. Domácí stáhli brankáře, hráli v šesti, Situaci ovšem nezvládli , puk jim sebral Lukáš Tondr a do prázdné branky zvyšoval padesát vteřin před koncem na 4:2 pro hosty. Domácí ukázali bojovné srdce a po vhazování opět stáhli brankáře. Kotouč jim tentokrát sebral Šulc, nahrál Lukáši Tondrovi a ten podruhé skóroval do prázdné branky. Tato málokdy vídaná situace rozhodla, že, ač tomu obraz hry plně neodpovídal, odvezli si Vlci cenné tři body.

Třetiny : 2 : 1, 0 : 2, 0 : 2.

Vlci: Stejskal (Bouška) - Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman,Tondr M., Abraham, Pulec - Šulc, Bříška,Tondr L. Nevyhoštěný, Demel, Peřina Mulač, Brokeš, Frk Homolka,Hric, Žďárský.