Jablonec n. N. – „Několikrát mě na rozbruslení vyvolávali, fanoušci nezapomněli. Byli to chvílemi silné emoce," vzpomínal na hokejové utkání II. ligy hrající trenér Vlků Tomáš Demel. Ten několik sezón strávil právě v dresu vsetínského týmu.
HRÁL TAM S HVĚZDAMI
Ve Vsetíně se jako mladík potkal s Jiřím Dopitou, Jaroslavem Kamešem, Radimem Tesaříkem a Pavlem Selingrem. Zažil hvězdnou éru vsetínského klubu i jeho postupný pád. Byl u dvou titulů vsetínského týmu. „Při tomto našem utkání jsem se setkal se známýma klukama. Bylo to pro mne moc hezké, emotivní. Užíval jsem si lidi," uvedl k zápasu Tomáš Demel.
VLCI SVŮJ ÚKOL SPLNILI
Pětitisícový kotel, nabité hlediště doprovázelo druholigový hokejový zápas. „Všichni máme fotky a natočená videa. Přáli jsme si dostat se až sem a ve Vsetíně si zahrát. A to jsme dokázali. Já osobně ve Vsetíně vzpomínám hlavně na dobrou partu. Ta byla výjimečná, asi jako teď u nás v Jablonci," vzpomínal trenér Vlků. Dodal také, že v první třetině ještě stíhali, ale moc šancí si už vytvořit nedokázali. „Pak nám už, po tom zápase s Havlíčkovým Brodem, docházely síly. Na led Havlíčkova Brodu jedeme teď v úterý a ve čtvrtek hrajeme doma se Vsetínem. Víme, že budeme bojovat do poslední minuty. Nemáme co ztratit. Máme před sebou ještě dva dobré zápasy."