HC Děčín - HC Vlci Jablonec  5:4 (1:3, 3:0, 0:1 - 0:0)

První třetina dalšího utkání II. hokejové ligy byla celá v režii Jabloneckých, kteří soupeře viditelně přebruslili a přehrávali.  Rychle domácí rozebrali a dokázali jim dát hned v úvodu tři branky. Zbytečně je ale pak pustili do přesilovky pět na tři, kterou Děčín dokázal využít a skóre snížil.

Ve druhé třetině měl zase naopak utkání v ruce Děčín. "Nám  nešlo vůbec nic a soupeř střílel  branky. Špatně jsme  bruslili a byl to Děčín, kdo střílel branky," okomentoval průběh druhé dvacetiminutovky sekretář HC Vlci Karel Hornický.

Poslední dějství bylo vyrovnané. Jablonečtí měli víc šancí na hokejkách a podařilo se jim vyrovnat na 4:4. Před koncem zápasu ale předvedli úplně zbytečný faul a hráli v oslabení. To se jim podařilo ubránit. Šance se pak rodily na obou šancích. Výsledek se ale už nezměnil a rozhodnout muselo prodloužení.

"Soupeř dal z prvního nájezdu gól. My jsme pak vyrovnali. Ale byl to Děčín, který měl poslední slovo a rozhodl ve svůj prospěch. Bohužel, dva body si vzali domácí," zakončil hodnocení zápasu Karel Hornický.

Branky a nahrávky: 16. Kordule (Oliverius, Málek), 27. Kuchynka (Kopta), 28. Drašar (Volráb), 30. Petráš (Kopta, Kuchynka), rozh. náj. Drašar – 7. Bříška (Homolka), 9. Nezbeda (Pavlů), 11. Brokeš (Abraham, Mrkvička), 41. Bříška (Abraham)

Samostatné nájezdy:

1. série:
0:0   Tomáš Brokeš (JBL)
1:0   Zdeněk Petráš (DEC)
2. série:
1:0   Lukáš Tondr (JBL)
1:0   Pavel Kordule (DEC)
3. série:
1:0   Kamil Bříška (JBL)
1:0   Štěpán Kuchynka (DEC)
4. série:
1:0   Tomáš Nezbeda (JBL)
1:0   Jan Bárdoš (DEC)
5. série:
1:1   Michal Pavlů (JBL)
2:1   David Drašar (DEC)
 

Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic