HC Vlci - HC Děčín 4 : 1

Oba týmy do utkání nastoupily v kombinovaných sestavách a pouze na tři pětky. Více ze hry měli od úvodního hvizdu domácí borci a zatímco jablonecký gólman se víceméně nudil, jeho protějšek se musel řádně ohánět.A také hned v úvodu kapituloval, když ho překonal střelec Bříška. To neuběhli ještě ani tři minuty zápasu. A přestože se hrálo před brankou Děčína, na další gól musela čekat stovka diváků až do 13 minuty. To se do listiny střelců zapsal obránce Pavlů a upravil skóre na 2:0. To byl také stav, který svítil na ukazateli skóre po první třetině.

HC Vlci. Ilustrační snímek.
Vlci se tvrdě připravují, míří na led Nymburku a Děčína

Předváděná hra ovšem velké nadšení nevyvolávala. K vidění byly řada nepřesností na obou stranách a málo důrazu v koncovce. Podobný ráz měla i druhá část hry. V té domácí hráči soupeře jasně přestříleli, ovšem v síti hostujícího gólmana skončil kotouč pouze jednou.Trefil se po druhé v utkání Bříška.

Poslední část zápasu se odvíjela v podobném duchu, pouze hosté se dostávali častěji do koncovky a dvě minuty před koncem se jim podařilo snížit na 3:1. A zkusili si dokonce i hru v power play , ovšem bez úspěchu. Domácí trojice Bříška – Tondr – Homolka dokonale vymíchala hostující obranu a Homolka uzavřel trefou do prázdné branky skóre zápasu.

Třetí přátelské utkání v jednom týdnu mají za sebou jablonečtí Vlci. Na II. hokejovou ligu se připravují o sto šest. O napínavé okamžiky nebyla na ledě nouze.
Vlci mají skalp Berlína

Vlci tak zvítězili i v posledním přípravném zápase a teď již mají před sebou jen pár tréninků před ostrým startem sezóny. Ten je čeká ve středu 13. září, kdy na svém ledě přivítají Letce z Letňan. Nováček druhé ligy je velkou neznámou, Vlci ale udělají vše proto , aby start do nového ročníku druhé ligy byl úspěšný.

Sestava Vlků : Hosnedl ( 40. Petruželka) – Holub, M. Tondr,Hubáček, Pavlů, Zeman, Pilař – Homolka,Bříška, L.Tondr – Víšek,Havlas – Nevyhoštěný – Pulec,Gecko,Babec – Frk