HC Vlci - Kralupy nad Vltavou 4:2

Bylo cítit, že do zápasu vstupují hráči obou mužstev s dostatečnou motivací. „Hosté z Kralup své nasazení v první třetině občas nezvládli a dali nám tak možnost tří přesilových her,“ uvedl k úvodu zápasu trenér Jindřich Zeman.

UDEŘILI JAKO PRVNÍ

Vlci početní výhody hráli velmi dobře, ovšem skórovat se z nich nepodařilo. Ale i tak skóre otvírali, když se po pěkné akci trefil David Dvořák. Poprvé se šlo do kabin za stavu 2:1.
Druhá třetina prezentovala velmi kvalitní a rychlý hokej. Vlci rovněž nabídli hostům přesilové hry a mezi 8. až 14. minutou pustili soupeře do značného tlaku. Výborně chytající Hrstka svůj tým podržel, když vychytal trestné střílení soupeře pouhou vteřinu před koncem druhé třetiny.

Druhé dějství výsledkově opanovali domácí 1:0, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

Ve třetí části mladí Vlci navýšili svůj náskok na 4:1 a zdálo se, že pomalými krůčky si jdou naproti prvnímu letošnímu vítězství. „Řada našich vyloučení dávala hostům šance, když při signalizaci trestu pro domácí tým snižovali na 4:2,“ dodal trenér Zeman. Vlci si i přes tyto komplikace vedení pohlídali a radovali se ze zaslouženého vítězství. Pochvala patří i publiku, vytvořilo výbornou sportovní kulisu.