TIP NA VÝLET Č. 12 - JIZERKOVI VYRAZILI SE ŠKRPÁLEM

TIP NA VÝLET Č. 11 - OTEVŘENÉ PODSTÁVKOVÉ DOMY

LÉTO

TIP NA VÝLET Č. 10 - KRÁSNÁ

TIP NA VÝLET Č. 9 - SYCHROV

TIP NA VÝLET Č. 8 - DŮM PŘÍRODY ČESKÝ RÁJ

TIP NA VÝLET Č. 7 - KOZÍ FARMA PĚNČÍN

TIP NA VÝLET Č. 6 - ČERNÁ STUDNICE

REDAKČNÍ TIP - ÚDOLÍ ŽERNOVNÍKU

TIP NA VÝLET Č. 5 - DLASKŮV STATEK

TIP NA VÝLET Č. 4 - ŽELEZNICE

TIP NA VÝLET Č. 3 - K 70 LOMNICE NAD POPELKOU

TIP NA VÝLET Č. 2 - TANVALDSKÝ ŠPIČÁK

TIP NA VÝLET Č. 1 - KAVÁRNA S PRAŽÍRNOU TURNOV

JARO

Rodinku proto mohou její fandové najít na řadě sportovního oblečení jablonecké firmy Eleven. Právě ta se stala spolu s Jizerkovi.cz a Skiaréna partnery naší cestovatelské soutěže.

Co je cílem? Ukázat krásná místa Jizerských hor a Českého ráje z pohledu Vašich zkušeností. Nechceme kopie turistických katalogů, chceme vědět, jak se vám na místě líbilo, kde jste se dobře najedli, odpočinuli si, něco zajímavého viděli. Popište svůj výlet, ALE POZOR MUSÍTE TAM S SEBOU VZÍT JIZERKOVI. Tedy buď náhodou vlastníte členku, čepici a podobně s Jizerkovými, nebo si jejich logo v jakékoliv verzi uložíte do chytrého telefonu (najdete je také na facebooku), nebo vezmete Jablonecký deník s touto výzvou a na místě je vyfotografujete (viz ukázky). Jedině tak soutěžní tip na výlet platí. Doplňte další alespoň jednou fotografií, popište místo a trasu, případně vlakový či autobusový, vaše zážitky, třeba i tip z jídelního lístku místní restaurace, na čem jste si pochutnali.

Jablonecký deník a Jizerkovi spolu cestují.

Dostaňte alespoň do jednoho ze záběrů v popisovaném cíl vašeho výletu také Jizerkovi.

O co hrajeme? Každý, kdo pošle správně napsaný příspěvek, získává odměnu od našich partnerů ale i od dalších donátorů soutěže. Všechny soutěžní tipy budeme pravidelně zveřejňovat v tištěném vydání i na webu, kde je vytvořen samostatný odkaz. Po skončení jarní části na konci května, otevřeme na www. jablonecky.denik.cz hlasovací anketu na celý červen o pořadí oblíbenosti výletu. Všechny pak odměníme zajímavými cenami. Soutěž ale nekončí a plynule bude navazovat letní část… A jaké ceny? Třeba čelenka s Jizerkovými, letní jízdné na lanovku na Tanvaldský Špičák, ale i káva s dortíkem … máte se na co těšit.

Jablonecký deník a Jizerkovi spolu cestují.

Nemáte zatím žádný produkt s Jizerkovými? Nevadí dejte si je do mobilu a cestujte tak. I tento typ fotografie platí!