Červencová Dámská jízda bude pro liberecké dívky a ženy přehlídka nablýskaných svalnatých těl. Multikino Cinestar v předpremiéře uvede americkou komedii Bez kalhot.

„Tentokrát bude pro dámy po filmu Bez kalhot a tombole následovat velmi zajímavá after párty, kterou tentokrát připravil Dance club Top star. Chtějí navázat na předchozí úspěšné zakončení Dámských jízd v jejich klubu. Tentokrát se celá akce odehraje v duchu oldies a vyvrcholením bude barmanská ohňová show bez trička v podání svalovce Karlose Plyšáka z BigBrothera," slíbil generální manažer multikina Jaroslav Vrabec.

Ve filmu se představí hvězdné obsazení Alex Pettyfer, Channing Tatum, Matthew McConaughey, Joe Manganiello a Matt Bomer.

Děj se točí kolem partičky striptérů a režisér Steven Soderbergh se nechal inspirovat divokými zážitky herce Channinga Tatuma, který sám kdysi dělal striptéra v klubech a o herecké kariéře teprve snil.

Tatum však ve snímku nehraje sám sebe, ale svého staršího rádce Mika. Jeho postavu ztvárnil Alex Pettyfer. Matthewa McConaugheyho uvidíme v roli Dallase, vysloužilého striptéra a současného majitele klubu, v němž Mike se svým žákem vystupují.

Vstupenky na červencovou Dámskou jízdu si můžete rezervovat ZDE.