Na úspěšnou Kouzelnou školku navazuje divadelní představení v licenci České televize a to Františkovo čarování s Majdou. Můžeme se těšit na hodinový pořad, kde se střídají vtipné dialogy Majdy a Františka a jak název napovídá půjde o legrace spojené s mírným napětím, tak jak už to při čarování bývá. Pořad provázejí známé písničky, které děti znají z Kouzelné školky a František se v představení neobjevuje pouze tak, jak ho děti znají na paravánu, ale překvapí své malé obdivovatele i u piána, v akváriu a v dalších neobvyklých pozicích a situacích.

Vítězové soutěže s Jabloneckým deníkem:

2 vstupenky a deska – Jana Albrechtová s Aničkou
2 vstupenky a deska – Tereza Plášilová
2 vstupenky a deska – Jitka Krausová s Vojtíškem a Zuzankou
2 vstupenky – Lenka Duňková s Ondřejem
2 vstupenky – Pavel Hladík s Matějem

Všem vítězům, které jsme informovali o způsobu převzetí výhry emailem či sms, gratulujeme. Všem ostatním děkujeme za odpovědi, kterých bylo opravdu hodně a, až na jednu, všechny správně.

Děkujeme, že si s námi hrajete

Soutěže o vstupenky na dospělá i dětská představení, koncerty a další akce máme v Jabloneckém deníku pravidelně, dokonce několikrát v týdnu. Staší sledovat tištěné vydání a reagovat.

Před týdnem Tři sestry, v pátek Monkey Bussines a připravujeme například soutěž o vstupenky na představení Bratři Ebenové.

Můžete posílat recepty v soutěži s Rohozeckým Pivovarem, fotografovat svém čtyřnohé i plazící a létající mazličky a vyhrát tak krmivo za dost peněz… A třeba si i předplatit na rok Jablonecký deník a jako dárek vám věnujeme DÁLNIČNÍ ZNÁMKU NA ROK 2015 (v případě zájmu pište na lucie.soukupova@denik.cz nebo volejte na číslo redakce 602 684 299).

VAŠE REDAKCE VÁM DĚKUJE ZA PŘÍZEŇ