SOUTĚŽ JABLONECKÉHO DENÍKU a taneční školy TOPDANCE odstartovala. Začíná hlasování o nejsympatičtější dívku s názvem Hledáme princeznu z tanečních. Vyberte svou favoritku a pošlete ji do finále.

Snímky soutěžících jsme pořídili na první prodloužené 5. října v jabloneckém Hotelu Praha. Hlasovat můžete na našem webu až do poledne 2. listopadu. A to jednou za půl hodiny. Večer, na 2. prodloužené, která se koná ve čtvrtek 2. listopadu v jabloneckém Eurocentru, vyhlásíme deset finalistek.

Jejich snímky přineseme pak již i v tištěném Jabloneckém deníku a současně vyjde první hlasovací kupon. Ve finále budete moci desítce dívek dávat hlasy jak tištěným kuponem, tak i na internetu. Ale pozor: jen jednou z unikátní IP adresy. Zato tištěný kupon bude mít hodnotu deseti hlasů. Do posledního momentu tak nebude jasné, jak se pořadí vyvíjí.

A ceny do soutěže jsou opět více než lákavé. Například fotobook od Martina Kubišty pro vítězku, zapůjčení plesových šatů, večerní účes, kosmetická poradna, kurz líčení. Korunky od špičkové odbornice, majiteliky firmy ŠENÝR Olgy Rynešové a květiny od Jany Harasimovičové z květinářství Gracia ani letos chybět nebudou. Jablonecký deník odmění nezávisle na pořadí z hlasování ještě tři dívky jako Pressprincess. S hezkými cenami a květinami ale odejdou všechny finalistky. Máme od partnerů již nyní připravené skvělé dárky.

Korunovace proběhne na závěrečním věnečku v jabloneckém Eurocentru 21. prosince.