VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Lahůdky slovenské kuchyně na Baště

Jablonec n. N. – Hotel Na Baště zve od úterý až do neděle  27. ledna na speciality SLOVENSKÉ KUCHYNĚ.

23.1.2013
SDÍLEJ:

Hynek Šebek, šéfkuchař Hotelu na Baště.Foto: DENÍK/ Lenka Střihavková

Například polévka je  Fazolová s uzeným masem a kroupami, Kapustová s houbami, klobáskou a bramborem. Slovenské pochoutkové menu připravuje Hynek Šebek, šéfkuchař hotelu s kolektivem. A co mimo jiného připravuje: Bryndzové halušky, slovenské pirožky, strapačky s kysaným zelím a slaninou, parenica, oštiepok, sninský perkelt, spišská klobása. Kdo si i tak nevybere, pro toho nebude chybět obvyklá nabídka české kuchyně.

Autor: Redakce

23.1.2013 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

15. ročník Decathlon Cupu se vydařil

V neděli zaplaví běžecký stadion v Bedřichově děti a horská kola

Rozhledna Černá Studnice.

Značka smrže provede místní i turisty po i kolem Smržovky

Tatrhy jsou vlastně společenská záležitost, říká jejich zakladatelka V. Iblová

Liberec – Už podruhé se v Liberci uskuteční Tatrhy. Svátek nejen pro milovníky blešáků.

Břeclav hostí žákovské naděje atletiky

Početná výprava atletů TJ LIAZ odjela na Mistrovství České republiky žáků a žákyň, které se uskuteční o víkendu.

Zubačka vyjede letos naposledy tuto sobotu

Kořenov – Letos naposledy vyrazí zvláštní vlaky na Zubačku v sobotu 23. září a zakončí tak letošní sezónu. Návštěvníci se kromě jiného mohou těšit na dobroty z brambor či divadelní představení.

Recidivista sebral ze zásuvky v baru více než tři tisíce korun

Jablonec n. N. – Minulý týden ve čtvrtek 14. září krátce po dvacáté hodině v jednom z jabloneckých barů využil devětapadesátiletý muž nepřítomnosti obsluhy.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení