Pátý ročník festivalu Maloskalská noc proběhne v sobotu 3. června. „Vše začne dopoledním Dětským dnem se Žlutou plovárnou, což bude zábavný program se soutěžemi o ceny, bude i pouť s adrenalinovými atrakcemi a dětským kolotočem. Proběhne i populární neckyáda. Spoustu legrace si na Malé Skále tak mohou užít celé rodiny už od samého rána. Na Žluté plovárně začínáme v 9 hodin, vlastní areál Maloskalské noci se otevře ve 12 hodin,“ zve za organizátory Pavel Mikez.

Festival zahájí žáci ZUŠ ze Železného Brodu – Swingová prťata. Pak už na pódiu diváci přivítají libereckou líheň zpěváků v čele se Sebastianem nebo Paulie Garandem. Odpolední program uzavře stále kapela Mirai.

Hlavním hostem Janek Ledecký

„Podvečerní čas zahájí zpěvačka Lenny. Hlavní čas je vyhrazen zpěvákovi Jankovi Ledeckému s kapelou. Večer se po několika letech na Malou Skálu vrátí Walda Gang se svým novým zpěvákem a festival zakončí nejlepší český revival Michala Davida, turnovský rodák Honza Bartoš,“ přiblížil program Pavel Mikez.

Malí diváci do 12 let mají na festival vstup zdarma, jsou připraveny tvořivé dílničky, skákací hrady a skluzavky, aktivity Žluté plovárny a spousta dalších radovánek.

Zdroj: Youtube