Kino Radnice Jablonec: 2. listopadu Kozí příběh se sýrem 3D, 17.30. Nový příběh upovídané Kozy, Kuby a Mácy tentokráte představí svět pohádek. S pomocí pohádkových bytostí se vydávají hledat děti Kuby a Mácy, které odnesl čert.

Kino Radnice Jablonec: 2., 3., 4. listopadu Skyfall, 20.00. Daniel Craig se opět představí v roli Jamese Bonda, agenta 007, jehož stvořil Ian Fleming. Tentokrát má jeho akce název Skyfall a je to v pořadí již 23. film nejdéle trvající série na stříbrných plátnech. V nejnovějším příběhu projde těžkou zkouškou jeho loajalita vůči M, kterou dohání její vlastní minulost. Když MI6 napadne neznámý útočník, Bond musí vypátrat a zneškodnit zdroj ohrožen.

Kino Radnice Jablonec: 2. listopadu Sinister, 23.00. Napínavý kriminální horor o autorovi detektivních románů, který objeví na půdě svého domu staré filmové pásy související se záhadnými vraždami, jež se tu kdysi staly. Pátráním po vrahovi však zkříží cestu celé své rodiny s neznámou nadpřirozenou bytostí a uvrhne ji tak do obrovského nebezpečí…

Kino Radnice Jablonec: 3. listopadu Kozí příběh se sýrem 3D, 15.00.

Kino Radnice Jablonec: 3. listopadu Sinister, 17.30.

Kino Radnice Jablonec: 4. listopadu Hotel Transylvánie, 15.00. Animovaná rodinná komedie. Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie – luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod.

Kino Radnice Jablonec: 4. listopadu Ve stínu, 17.30. Napínavý kriminální příběh. V hlavní roli Ivan Trojan. Film je českým kandidátem na nominace na Oscara. V bývalém Československu 50. let se odehrává napínavý kriminální příběh, který ve svém důsledku zasáhne do osobních osudů aktérů i jejich blízkých. Kapitán Hakl (Ivan Trojan) vyšetřuje krádež v klenotnictví. Z běžné vloupačky se ale vlivem zákulisních intrik tajné policie začíná stávat politická kauza. Z nařízení Státní bezpečnosti přebírá Haklovo vyšetřování major Zenke (Sebastian Koch).

Kino Junior Jablonec: 2., 3. listopadu Víla, 18.00. Kouzelně bláznivá komedie. Dom pracuje na nočních směnách v malém hotelu blízko průmyslového přístavu Le Havre. Jedné noci dorazí do hotelu žena, která nemá žádná zavazadla ani boty. Jmenuje se Fiona a povídá Domovi, že je vílou, která mu může splnit tři přání. Dvě z jeho přání Fiona splní, poté však záhadně zmizí. Dom, který se do ní na první pohled zamiloval, po ní začíná pátrat.

Kino Junior Jablonec: 2., 3. listopadu Yuma, 20.00. Do světa, z něhož není návratu, stačí někdy jen jeden krok. Drama o vzestupu a pádu mladíka z pohraničí, který se nechtěně vydá na dráhu gangstera. Tenkrát na východě. Jak vypadala léta těsně po pádu železné opony? Na celém východě dost obdobně: značkové oblečení a plné supermarkety byly dostupné jen na Západě a my jsme se mohli tak akorát dívat. Hrdinové Yumy se ale rozhodli vzít věci do svých rukou… Začínají devadesátá léta, život v polsko-německém pohraničí se však po pádu železné opony zatím nijak zvlášť nezměnil.

Kino Junior Jablonec: 4. listopadu Mikeš vypráví pohádku, 16.30. Pásmo pohádek pro nejmenší. O Mikešově kouzelné holi, Š + Š namaluj si sám, Cvrček a stroj, Jak Žofka odhalila zloděje, Káťa a Škubánek – tajemný host, Krtek chemikem, Mikeš vypráví pohádku, Oběť pro kamaráda, Broučci – jak profesor Chrobák vyléčil Medáka.

Kino Junior Jablonec: 4. listopadu Yuma, 18.00.

Kino Železný Brod: 2. listopadu Skyfall, 19.30.

Kino Železný Brod: 3. listopadu Doba ledová 4: Země v pohybu, 15.00. Oblíbená mamutí rodinka Mannyho, Ellie, jejich teenagerské dcerunky Broskvičky, lenochoda Sida, šavlozubého tygra Diega a potřeštěného krysoveverčáka Scratta se vrací, aby prožila nové napínavé dobrodružství!

Kino Jas Tanvald: 2., 3. listopadu Kozí příběh se sýrem 3D, 17.00. Nový český animovaný rodinný film. Největší pohádkové dobrodružství letošního podzimu. Příběh prostořeké kozy a dalších kamarádů. Hlasy postavičkám propůjčili Jiří Lábus, Karel Heřmánek, Michal Dlouhý, Martin Dejdar a další.

Kino Jas Tanvald: 2., 3. listopadu 7 dní hříchů, 19.30. Nové české historické drama režiséra Jiřího Chlumského. Příběh, který se skutečně odehrál na Šumpersku v květnu 1945. Jak najít cestu k sobě. V hlavních rolích Ondřej Vetchý, Vica Kerekes, Igor Bareš a Jiří Schmitzer.