Kino Radnice Jablonec: 31. července V HLAVĚ, 17.30. Animovaná cesta oscarového režiséra Petea Doctera do hlavy jedenáctileté Riley, která se musí vyrovnat se stěhováním své rodiny.

Kino Radnice Jablonec: 31. července a 1. srpna MISSION: IMPOSSIBLE – NÁROD GRÁZLŮ, 20.00. Ethan Hunt (Tom Cruise) je zvyklý vyrážet na mise, jejichž úspěšné splnění je nemožné.

Kino Radnice Jablonec: 1. srpna MIMONI, 15.00. Proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P?

Kino Radnice Jablonec: 1. srpna ANT-MAN, 17.30. Pokračování  řady marvelovských comicsových dobrodružství.

Kino Radnice Jablonec: 2. srpna V HLAVĚ, 15.00.

Kino Radnice Jablonec: 2. srpna MISSION: IMPOSSIBLE – NÁROD GRÁZLŮ, 17.00.

Kino Radnice Jablonec: 2. srpna VĚČNĚ MLADÁ, 20.00. Je studená zima, minulé století a hlavní hrdinka filmu, Adaline, havaruje v lese a náhle přestává stárnout. Kdo by nechtěl, že? Ovšem na lásku můžete zapomenout a nakonec zůstanete sami. Adaline se s tím musí nějak vypořádat, i když to není jednoduché…

Letní kino Jablonec: 31. července KLUB RVÁČŮ, 21.15. Filmová ikona konce devadesátých let o absolutní ztrátě hodnot, anarchistických hlubinách v každém z nás a životě v permanentním déjà vu konzumní společnosti.

Letní kino Jablonec: 1. srpna BEZ KALHOT XXL, 21.15. Film začíná tři roky poté, kdy Mike (Channing Tatum) ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra.
Letní kino Jablonec: 2. srpna V HLAVĚ, 21.15.

Kino Jas Tanvald: 31. července SEDMERO KRKAVCŮ, 18.00. Nová česká filmová pohádka režisérky Alice Nellis. Příběh podle klasické pohádky Boženy Němcové. Příběh mladé dívky, která musí zachránit své bratry a zbavit je prokletí. V hlavních rolích Martha Issová a Lukáš Příkazký.

Kino Jas Tanvald: 31. července a 1. srpna ANT-MAN 3D, 20.00. Americký akční film podle slavného komiksu od studia, které uvedlo film Strážci galaxie. Hrdinové už větší nebudou.

Kino Jas Tanvald: 1. srpna PÍRKOVO DOBRODRUŽSTVÍ. 18.00. Francouzský animovaný rodinný film. Dobrodružství malého ptačího sirotka a jeho kamarádů. Hurá do Afriky!