NENECHTE SI UJÍT: ROGER WATERS THE WALL v kině Radnice 29. září od 20.00.  hudebně-zážitková road movie, která zachycuje světové koncertní turné zakládajícího člena legendární britské skupiny Pink Floyd v letech 2010 až 2013. Záběry, pořízené ve třech městech na dvou kontinentech, putují mezi 150 metrů dlouhým jevištěm a zákulisím, ze kterého vše exkluzivně komentuje sám Waters. Divákům se naskytne pohled na úchvatnou hudební a vizuální show, ve které nechybí pyrotechnika, bohaté projekce a před zraky rostoucí monumentální zeď.

Kino Radnice Jablonec: 28. srpna MIMONI, 15.00. Proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie.

Kino Radnice Jablonec: 28. srpna KRYCÍ JMÉNO U.N.C.L.E., 17.30. Příběh se odehrává na počátku šedesátých let dvacátého století na vrcholu studené války. Agent CIA Solo a agent KGB Kuryakin bojují proti záhadné zločinecké organizaci.

Kino Radnice Jablonec: 28. srpna PIXELY, 20.00. Ve snímku Pixels si mezigalaktičtí mimozemšťané vyloží obrazové záznamy klasických videoher jako vyhlášení války a zaútočí na Zemi bojovou technikou, která se těmito hrami přímo inspiruje.

Kino Radnice Jablonec: 29. srpna BARBIE ROCK'N ROYALS, 15.00. Jaké to je, když se střetne svět rocku a svět popu? To uvidíte v animovaném pohádkovém muzikálu, ve kterém se Barbie představí jako rocková hvězda.

Kino Radnice Jablonec: 29. srpna PIXELY, 17.00.

Kino Radnice Jablonec: 29. srpna BLÁZNIVÁ DOVOLENÁ, 20.00.

Kino Radnice Jablonec: 30. srpna V HLAVĚ, 15.00.

Kino Radnice Jablonec: 30. srpna BLÁZNIVÁ DOVOLENÁ, 17.30.

Kino Radnice Jablonec: 30. srpna FANTASTICKÁ ČTYŘKA, 20.00. Změna se blíží! Hrdinové Marvelu se vrací, aby znovu získali své superschopnosti, které je proslavily po celém světě. Během neúspěšného pokusu o teleportaci získají čtyři mladí vědci specifické superschopnosti, které se jim budou hodit v boji proti tyranovi, jenž má v úmyslu ovládnout svět.

Letní kino Jablonec: 28. srpna BLÁZNIVÁ DOVOLENÁ, 20.15. Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World.

Letní kino Jablonec: 29. srpna V HLAVĚ, 20.15. Jak se Radost, Strach, Vztek, Nechuť a Smutek vyrovnají se zmatkem, který vypukl na Hlavním velitelství? Velmi očekávaná Pixarovka s muzikálovým předfilmem.

Letní kino Jablonec: 30. srpna PRIDE, 20.15. „Ponížení všech zemí, spojte se!" Film podle skutečných událostí o hledání porozumění mezi lidmi, které zdánlivě nic nespojovalo. Hornické odbory stávkují proti politice Margaret Thatcherové. Skupina gay aktivistů se rozhodne podpořit rodiny horníků finanční sbírkou. Odborové hnutí se však zdráhá jejich dar přijmout. Aktivisté proto nasednou do minibusu a vydají se do zapadlé waleské vesnice osobně.

Kino Jas Tanvald: 28. srpna MALÝ DRÁČEK, 18.00. Dráček Kokosáček a jeho kamarád Oskar se narodili na Dračím ostrově, ale jsou jiní než ostatní. Kokosáček je létající drak, který nelítá a Oskar je drak masožravec, který se stal vegetariánem. Společně s vynalézavou dikobrazicí Matildou musí zachránit ostrov před nebezpečnou sopkou, která se po letech najednou probudila.

Kino Jas Tanvald: 28. a 29. srpna PIXELY 3D, 20.00. Mezigalaktičtí mimozemšťané si vyloží obrazové záznamy klasických videoher jako vyhlášení války a zaútočí na Zemi.

Kino Jas Tanvald: 29. srpna UUUPS! NOE ZDRHNUL…, 18.00. Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží.