VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Šéfkuchař připravuje houbové pochoutky

Jablonec n. N. - Úterý 1. září a středa 2. září: Hotel Na Baště Jablonec: od 11.00 Čerstvé houby.

31.8.2009
SDÍLEJ:

Houbařská sezona. Ilustrační snímek. Foto: DENÍK/ Lenka Střihavková

Šéfkuchař Hynek Šebek vaří houbový guláš i karbanátky, pizzu s houbami a houbové rizoto.

31.8.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Milena Rutkovská v antikvariátu na Starém městě v Liberci.

Liberecké antikvariáty zpestřují Colours of Ostrava

Výstava Jak se rodí Večerníčky je po celé léto k vidění v Městském muzeu v Mimoni.
11

Jak bydlí Pat a Mat? Prozradí výstava v Mimoni

Kateřina z Frýdlantu opět vyhrála i ve svém kraji

Frýdlant – Je tmavá, hořká a jmenuje se Kateřina. Řeč je o tmavém ležáku Albrechtu 12 Kateřina, s nímž Zámecký pivovar Frýdlant letos poprvé uspěl na Regionální potravině Libereckého kraje.

Karpatské hry Miloslava Nevrlého stále okouzlují čtenáře

Liberec - Nakladatelství Vestri vydalo už osmé vydání oblíbené knihy Karpatské hry spisovatele Miloslava Nevrlého. Dá se předpokládat, že bude zase časem vyprodané.

Za kremací zvířat jezdí do České Lípy stále více lidí

Česká Lípa – Za rok fungovaní má za sebou krematorium stovky obřadů. Klientela z celé České republiky a velký zájem. Tím se za první rok fungování může chlubit zvířecí krematorium v České Lípě, které je jedním z pěti zařízení v zemi.

V podkroví můžete mít své království

Bydlení na košické Hlavní ulici vyhledávají nejen zahraniční studenti, ale také manažeři pracující v nedalekých administrativních centrech. Zážitek z bydlení v centru města přináší originálně zrekonstruované podkroví starého měšťanského domu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení