Kreslíř Josef Bílek ze Žatce.Zdroj: archiv J. BílkaZávěr roku a Silvestr speciálně se má prožít vesele a s dobrou náladou, a tak jsme před svátky požádali kreslíře Josefa Bílka ze Žatce, zda by pro naše čtenáře nepřipravil pár vtipů s tématikou Vánoce, Silvestr, Nový rok a další podobné dny v tomto období.

Pepa Bílek (na malém snímku), pohodový člověk, který s redakcí našeho deníku průběžně spolupracuje prakticky hned od jejího vzniku v roce 1994, jako obvykle nadšeně souhlasil, a tak jeho kresbičky můžeme předat dál "do éteru". Prolistovat si je můžete ve fotogalerii. Snad se vám budou líbit a snad se vám podaří prožít přelom letopočtu a vykročení do nového roku pohodově a vesele.

Josef Bílek se narodil v roce 1966, v listopadu oslavil krásnou padesátku. První kreslené vtipy mu v časopisech začaly vycházet v roce 1991. Postupně vydal také tři knihy s kresleným humorem na různá témata. Narodil se v Lounech, žije v Žatci, má rád sportování, dobré pivo, českou krajinu, krásu českých dívek a český humor.

Pepo, moc děkujeme a dodatečně přejeme vše nejlepší ke kulatinám! Všem čtenářům a přátelům Deníku přejeme vydařenou oslavu Silvestra a hodně zdraví a štěstí v novém roce 2017!