Soupeř ze spodní části tabulky neměl být těžkou překážkou pro zkušenější jablonecké hráčky, což se naplňovalo již od začátku utkání.

Už v prvním poločase zajistila více jak dvacetibodové vedení Jabloneckých přesná střelba z větších vzdáleností. V zápase hráčky nastřílely deset trojek, v čemž vynikla zejména nejlepší střelkyně zápasu Čmejrková (3x), Kerhartová a Kalinová po dvou.

Bižuterie hrála bez trvale hostujících hráček a naopak se velmi dobře uvedla nově pendlující Krajáková (roč. 1999) ze Slovanky Praha

Body: Čmejrková 18, Krajáková 15, Kučerová 13, T. Ješkeová a Kerhartová po 8, Kalinová a Brožková 6, P. Hujerová 5, M. Hujerová 2.

Sluneta Ústí n.L .-  Bižuterie 61:44 (16:14, 28:24, 43:30)

Další boj se jabloneckým hráčkám příliš nevyvedl, když se děvčatům, na rozdíl nedařila střelba. Hostující hráčky Bižuterii pro zranění stále chyběly, i když se předchozím působení v extraligovém dresu Slavie Praha vrátila Klokočníková, tak to bylo znát jen ve vyrovnaném prvním poločase. Hostům chyběla T. Ješkeová a hlavně křídelní hráčky. Sluneta hrála zónovou obranu, která dělala soupeřkám problémy a při neplodné střelbě na to není protizbraň. Ve třetí čtvrtině lepší střelbou si domácí zajistily odvetu za porážku v Jablonci.

Hosté: Klokočníková 11, Čmejrková 9, T. Ješkeová 8, Kučerová 5, M. Hujerová 4, Kalinová 4, P. Hujerová a Císařová po 2, Kerhartová.