Jablonec n. N. – „Za mě osobně hodně smolný zápas. Myslím si, že za stavu 4:3 jsme měli spoustu šancí, které jsme nedali. Pak přišel vlastní gól na 4:4. Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, protože remíza pro nás nic neřešila. V závěru jsme dostali takový hloupý gól a nakonec jsme prohráli. Ale řekl bych, že se nemáme za co stydět," okomentoval výkon domácího mužstva kapitán Milan Bláha.

FK GMM Jablonec – Baník Chomutov 4:5
Zápas II. futsalové ligy odstartoval v jablonecké sportovní hale ve velkém stylu, když hned z první vážnější akce padla úvodní branka. Stav 1:0 ale nevydržel dlouho. Beníšek si na polovině ukousl příliš velké sousto a proti přesile ztratil balon. Hosté vyrazili do přečíslení, které zakončili chladnokrevně. Prosadil se Nový, jenž chytře přehodil Vykoukala. V polovině poločasu byl Petr Mečíř faulovaný v bezprostřední blízkosti chomutovské brány, a tak hlavní arbitr nařídil penaltu. Exekuce se ujal sám nejlepší druholigový střelec a přesnou ránou nedal brankáři šanci. Hosté srovnali s notnou dávkou štěstí, když si míč do vlastní sítě srazil Kraus. Domácí však přišli s nejlepší možnou odpovědí. Nejprve Holický našel od levé postranní lajny Petra Mečíře, který z předbrankového prostoru pohotově uklidil míč do sítě. Další trefu přidal Tomáš Beníšek, který za Hůlova záda nasměroval přihrávku Krause. Jenže po sporném zákroku Vykoukala se pokutový kop zahrával i na druhé straně a Nový nekompromisně snížil na 3:4.
Druhá půle – to byla hra nervů. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a dlouho se hrálo bez branek. Dočkali se však hráči Baníku, kteří dokonale potrestali jeden z jabloneckých faulů. Nový oslovil Špicara a ten za přispění teče domácího hráče dopravil míč do sítě. Když potom nařídil hlavní arbitr druhou penaltu proti Jablonci, vypadalo to na tragédii GMM. Vykoukal se ale stal hrdinou okamžiku a Nového bombu zneškodnil. Za chvíli Jablonecké definitivně srazila na kolena nenápadná střela Nováka, která doplachtila do brány. Času na zvrat nebylo mnoho, a tak trenér Dubový zariskoval a odvolal Vykoukala z brány. Ani power-play však výsledek 4:5 neodvrátila a Chomutov se mohl radovat ze zisku všech bodů.