Elektro Praga Jablonec - Lovosice 37:22

Domácí hráči nastoupili v kompletní sestavě. Po dlouhé době dostal v brance šanci i Marek Frýda, který při zranění Davida Hlinky a Jirky Chaloupky, skvěle doplnil „Migela" Kyselu.

Naopak soupeř z Lovosic přijel v oslabené sestavě, když několik hráčů muselo doplnit „áčko" v zápase proti Brnu. Přesto, že hosté vstřelili úvodní branku, bylo otázkou času, kdy se jablonecký tým rozjede.

Rozstřílel se hlavně Patrik Trejbal, nejlepší střelec celé soutěže. Dobře mu v úvodu utkání sekundovali Marek Tomáš a Ondřej Heinl. Domácí poměrně v klidu navyšovali skóre až na poločasových 19:13.

Druhá půle přinesla podobný obrázek, jako ta první. Jablonecká obrana nutila lovosické střelce házet z nepřipravených pozic a co prošlo, chytil gólman Frýda. V rychlých přechodech nebo střelbou ze střední vzdálenosti rozebrali soupeře z Lovosic. Tak se během druhého poločasu dostali na hřiště všichni hráči a navýšili konečný výsledek a na světelné tabuli bylo 37:22.

Hodnocení trenéra Františka Dědečka bylo po utkání bylo optimistické, výkon jeho svěřenců ho potěšil: „Lovosická rezerva nastoupila oslabená, tak jsme měli toto utkání trošku jednodušší. Až bude hrát v plné síle, bude to úplně jiný zápas. Vždyť byli před tímto utkáním na třetím místě v tabulce. Jsem rád, že, když jsme vystřídali základní šestku, tak druhá šestka dokázala navázat na kvalitní výkon a pokračovala v dobré házené."

Sestava a střelci: Kysela, Frýda Trejbal P. 13, Hartig 5, Tomáš 4, Trejbal D. 3, Novotný 2, Žák 2, Matek 2, Svoboda S. 2, Heinl O. 2, Preisler 1, Svoboda T. 1, Jandera.