Bude hostit opět atletickou mládež. Organizátoři z atletického oddílu TJ LIAZ připravili již tradiční klání, na kterém se sejdou naděje královny sportu. Soutěžit budou ve třech kategoriích. V té nejstarší, do níž patří žáci a žákyně 14 a 15 ti letí, je na programu sedm disciplin: 60 m, 300 m, 800 m, 60 m překážek, výšku, koule a na závěr štafetu 4x150 m.

ŠANCI MAJÍ VŠICHNI

Stejný počet disciplin mají také mladší žáci ve věku 12 a 13 let.

Nejmladší žactvo, jedenáctileté, bude bojovat v trojboji ve složení 50 m, 300 m a plný míč. Na start Pomerančového mítinku se mohou postavit také mladší ročníky.

BUDE JICH PŘES TŘI STA

Mítink svou účastí patří mezi největší atletické akce mládeže s účastí přes tři sta závodníků. Na startu budou také závodníci s partnerského města Kaufbeuren a mnoho nadějí z polských klubů, se kterými Jablonečtí spolupracují. Mítink je rozdělený na dvě části, první, ve které budou závodit ti nejmladší, začíná již v 9,30 hodin a druhá, pro zbývající kategorie, startuje od 13 hodin. Jablonecká hala přivítá ty nejlepší, o kterých ještě možná atletická veřejnost uslyší. Závody se konají v rámci projektu Jablonec nad Nisou 2016.