Kateřina Hýsková dokázala zvítězit ve skoku dalekém výkonem 599 centimetrů a v běhu na 200 metrů si vytvořila osobní rekord časem 25,25 sekundy. Pozadu nezůstala ani Michaela Bičianová její čas na čtyřstovce znamenal opět zlepšení osobního rekordu na 56,67 sekund. Dobrou formu potvrdily také Linda Mejstříková, která časem 2:13,88 minuty zaostala jen několik desetin za osobním rekordem a skončila na třetím místě.

Výborně ji také doplnila ve stejném běhu Kateřina Čermáková, když za ní skončila na čtvrtém místě, jen čtrnáct setin za svým nejlepším výkonem.V mužích se dařilo nejvíce Ondřeji Rappovi, který zaběhl osobní rekord v běhu na dvoustovce a v dálce skočil rovných sedm metrů. Na trati čtyřstovce překážek startoval Martin Puš a zaběhl si osobní rekord 56,60 sekundy.

Svou stabilní formu ve skoku vysokém potvrdil Vojtěch Tadeáš Hacuš výkonem 185 centimetrů, což znamenalo 4. místo. Stejně úspěšná byla i Michaela Galuzsková z Desné s výkonem 170 centimetrů. Na mítinku startovalo 189 závodníků z celé republiky.